Skämmes tammefan.

Vi ber om ursäkt.
Vi lever.
Det har bara varit mycket innan jul.
Bedrövlig ursäkt om man är elitbloggare, men det är ju som tur är inte vi.
Trots detta visar statistiken på hyfsade besök vilket vi bugar ödmjuk inför och lovar att bättra oss.


Men vi lever i alla fall. Bara det vi ville säga.

/MH

Gissa vem av oss?

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:
Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, studievägledare, journalister, religionslärare.


Perma håret idag!



Men nu går jag å lägger mig, var ett dygn sedan sist jag fick några timmars sömn. Tuuunga ögonlock på lundin idag.

vi gört igen

Så var vi där igen då. Med ett vinglas i handen, men vad sjutton - man kan ju bara använda världscupen som ursäkt 1 gång per år för att köra en 2 dagars. Blev en plötslig och oväntad halvutekväll igår, men riktigt riktigt trevligt hade vi ju! Hos Anna nu å vinar å äter snickerskakor till middag, snart vidare till Mia där vi fortsätter vinandet och glöggandet och sen får vi se vidare vart slutet blir.. vi ska ju iaf upp tidigt imorn för världscupen med start 11a! Har varit kass på uppdatera här på senaste men ni andra har ju ist varit på det bättre med det och det är ju sååå tråkigt utan bilder.. är ff inne på att vi ska gå över på den låsta igen, lite mer ocensurerat och där vi kan flippa helt igen :)

Skål!

Lördag.

Glöggkväll. (läs vinkväll). Hos Mia. Snickerskaka. Skratt. Maria. Spel. Musik. Mikrofonkåt. Lindha. Smink. Klädbestyr. Anna. Killsnack. Tjejsnack. Lekar. Pajjade glas. Tjejer. Dansbandskampen. Tjocka jackor. Fyllesms.  Lite kläder. Drinkar. Andrea. Pepparkakor. Sex-prat. Asgarv. Planering. Klippa lugg. Tjejhäng. Only girl. Spotify.  

Kvällen kan bjuda på en salig blandning. Och några tjejer till.
Imorgon checkar vi av som verkligen försiggick.

HÖRS.
(Och trevlig andra advent i förskott!)


Äntligen!

Jag har hamnat i julstämning nu. 1 december - alldeles lagomt.
Var på julkonsert i går med mamma. Sonja Aldén, Shirley Clamp & Sanna Nielsen tillsammans med Björn Källman och han Brandur. Fantastiskt bra. Ni vet när man sitter med gåshud över hela kroppen och bara är som i trans.

Så var det fler gånger än en. Fantastiskt bra!
Men tillbaka till verkligenheten nu som består av jobb, jobb, jobb, skola, skola, jobb och träning. Får mycke timmar nu i december och det känns som man vill ta varje timme man får och kan parallellt med skolan. Ville bara förklara det så ni vet varför ni inte sett mig på ett tag förutom när ni varit in p jobbet : )

 Anna, jag ville jättegärna gå på skidskytte men jag kan inte nån tävling dessvärre.. Kollade tävlingstiderna i dag och jag är rökt. Även på julmarknaden. Den känns också lite sur : (


Aritster utan ansikte : ) Men bra var dom!

 

Hoppas ljuspartyt var superlyckat och att ni hade en mysig kväll.
Puss
M


RSS 2.0