vinter vinter

Hemma igen efter ännu en underbart härlig skoterdag med sol och mycket lek och gott fika och sen en sväng på Hamrestugan! Alex står i skrivande stund och kockar mat till oss alla medan Cattis och Andreas ser på saw 5 vilket enligt mig och Alex är rena idiotin till film och ännu värre idioti att ens vilja se sån äcklig skitfilm och därför ser vi helt enkelt inte på den utan väntar istället tills det är dags för Sherlock Holmes! (kan också tolkas som: vi pallar helt enkelt inte såna filmer vi är för klena).
Igår blev det skoteråkning hela dagen och lite pimpelfiske men fick inte upp något ätbart storleksmässigt, grillade mackor och korv och sen åkte vi till Holiday för en fika och sen blev det bastu och öl på relaxavdelningen här i Duved och mat hos Zoran - en perfekt dag med andra ord!
Bilder kommer inom kort!

På lördag kommer två raringar upp!! Längtar! På lördagkväll tänkte jag - förutom lite kvällsåkning och våfflor på hamre - kanske bastu någonstans med några kalla och sen en god middag?? Vill ju även såklart hitta på nåt kul på söndag också men vad det blir får ni tjejer bestämma - antingen åka lite skidor i backen eller så tar vi skotern och åker och pimplar lite och grillar!
Puss L.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0