Åkte till grannbyn

idag då. Var ju inte så fint väder som vi hade önskat men å andra sidan så hade vi två hundar i bilen när vi strosade i affärer och åt lunch så det var väl dom glada för.

Tillbaka i hemmet, snabbröjt och nu sitter jag å l på varsin sida i soffan med varsin dator. Ska snart slänga ihop en kalops, inte för att vi kommer äta den. Är fortfarande supermätta sen lunchen på bahnhof. Men för att köttet är tinat och då är middagen fixad till imorgon.

En hel del har planerats idag, vintern är så gott som fullbokad. En helg i sthlm, eller för all del nån annan europeisk storstad. Sportaktiviteter, där blev det lite svårare att välja. Men till slut konstaterade vi att vi ska börja spela tennis. Med racket och inte med klubbor. Backträning, antingen i frösöbacken eller i åre/duved. Längdskidåkning, både med turskidorna och ett eller flera försök med skateskidor. Självklart några fina dagar i duved å åres backar också. Åhh, jag vill bara ha vinter nu! Geeee mig snöööö, soool och en öl på fjällgårn. Haha, i väntan på det så gör vi ett besök på pause ikväll, kanske till å med oscars.














/AL

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0