Post helg

Halva packet lider av sviterna från helgen, bakisångestmaraton hela dagen igår. Tycker synd om grabbarna som fick stå ut med oss igår, lyssna på gnäll, suckar och stön.

Men det är ju som vi fick höra, det var ju tydligen en bra och helt logisk idé just där och då. Nu ser jag fram emot en helg på jobbet. Sova i tid, vakna i tid, kolla film, promenad. Ungefär det som jag väldigt mycket behöver nu.

Dagen efter










Dagen innan


















Lundin

Verkar som vi kommit in i en bloggtorkaperiod, man kan ju tro att det inte händer något i våra liv men det kunde inte vara mer osant.

Jobbar ikväll. 
Har nostalgiafton med min Spotifyplaylist.



Dom är uppe på taken
alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort
när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann


 

 

 

 


Dagens tips!

Skynda skynda, Elfenbenskusten spelar i toktighta tröjor... åh, det är fan illa när man sitter å spanar på sånt här på jobbet... hmm

kolla kan du göra här

Jag anställde en PS!

Jag har anställt en personal shopper. Fy tusan vad spännande det här ska bli.


Om henne.
Hon är jätteduktig, vi har inte helt hundra procent samma klädstil men hon känner mig och vet vad jag gillar så jag tror det ska gå bra ändå. Hennes stil är lite mer preppy än min men å andra sidan har hon som mål att fixa en partystass så jag känner mig trygg med att lägga den uppgiften i hennes händer. Betalningen har vi inte riktigt kommit överrens om än, den ska förhandlas när jag får se resultatet.


Finally Friday, tårta på jobbet och häng i gäng ikväll. Gäddfiske imorgon och kalas på kvällen. Nytt hår på söndag (förhoppningsvis) och sedan ny vecka.

Uppladdning

Visst ser det väl gott ut med gädda?



Har hittat en sida med 34 tips för att bli en bättre gäddfiskare. Förra året drog alla i båten upp gädda efter gädda och det enda jag fick var en ynklig liten aborre. I år har jag bestämt mig för att bidra lite bättre, jag ska få upp storgäddan!

Jag ska även ha med en kissflaska så vi inte ska behöva åka in till land med båten och ödsla viktig fisketid. HAHA!

Två viktiga tips.

13. Gör hårt och blixtsnabbt mothugg! (det var nog här jag förlorade flest gäddor förra året, jag var kanske lite för tankspridd)

Det gäller att vara vaken när en gädda tar i. Iaktta linan koncentrerat under hela inspinningen. Gäddan hugger oftast snett bakifrån. När hugget kommer slackar linan. Nu! I detta ögonblick ska mothugget göras! I nästa ögonblick kan det vara för sent. Gäddan upptäcker omedelbart sitt misstag, tvärbromsar, gapar, utvidgar munhålan med gälöppningarna slutna och pressar snabbt ihop munhålan igen utan att slå ihop käkarna, varvid en kraftig tryckstöt uppstår. På detta sätt spottar gäddan ut ett obehagligt föremål. Stora gäddor är mycket försiktigare att ta ett byte och snabbare än små när det gäller att spotta ut nåt som känns fel. Är gäddan grov, gör flera mothugg! Vid det första fäster krokspetsarna bara helt lätt. Vid det andra, hårdare mothugget rycks krokarna in djupare i den hårda gäddkäften. Hullingarna tränger in och gäddan är fast! Lätta därefter lite på slirbromsen och drilla in gäddan till dig eller båten med lagom press. Försök inte att pressa in en stor gädda till båten, utan trötta ut henne på avstånd. Att sätta hård press på en fullvuxen gädda är det största misstag du kan göra. Hon är så stark att hon med lätthet kan räta ut krokarna, slita av linan eller knäcka spöet. Ge henne en mild men bestämd press under hela drillningen.


34. Ge inte upp för lätt! (ja, 15 timmar har vi ju inte på oss för vi ska ju ut å dansa på kvällen)
En förklaring till att många sportfiskare inte får någon gädda är att de ger upp alltför lätt. De fiskar någon timme och sedan säger de att gäddan inte är i hugget. Det är kanske sant, men när gäddan är i hugget, då sitter dessa fiskare hemma framför datorn eller TV:n.
Glöm inte att den som fiskar i 15 timmar har 15 gånger större chans att få gädda än den som fiskar i en enda timme.
Det är väl självklart att den som är ute ofta och fiskar lär sig känna sina fiskevatten. Han lär sig hur gäddan uppträder, ändrar födovanor och förflyttar sig från vecka till vecka under hela fiskesäsongen. Den som fiskar regelbundet får också den rutin som krävs för goda resultat, den rutin som fordras för att underhålla "fishfeelingen" - en känsla som delvis kan beskrivas i följande meningar: "Jag använder rätt bete! Där står gäddan! Nu hugger hon!"


/Lundin

Lundin

Eftersom det blev en tidig kväll igår så vaknade jag utvilad och pigg. Vi hade lilte häng här hemma innan vi insåg att det va finväder och begav oss ut på Andersön.














weekend.







 























// Lindha & Anna

Weekend!

Ja nu är det inte länge kvar till helg igen, tiden springer iväg. Eller kanske inte just precis när man sitter och arbetar men all ledig tid bara försvinner i tomma intet. Nästan alla har slutat för dagen så nu känner jag mig lite ensam, en efter en fick dom sluta tidigare för att gå på olika studentmottagningar. Men det sörjer jag inte för jag ska ha världens mysigaste kväll i duveds snålblåst med en grillad köttbit och ett glas rött.

Ska åka buss och jag hatar att åka buss, så jag funderar på att köpa mig en bil? Det är ju bra att ha, speciellt om man ska på roadtrip i sommar. Den här har jag spanat in!



Maria, det vore väl nåt att utforska västkusten med??

Barbeque.




För att fira det fantastikst fina och varma vädret vi har här i fjällen som innebär att man kan strunta i understället och att det räcker med bara dunjackan så ska vi grilla ikväll! Jag hade förstås velat spela kubb men risken finns att kungen fryser fast och att vi står där hela natten och försöker slå ned den.

Nu ska det städas och studeras!

Lindha.

Özz Nujen - roast på berns... du är tamifan en tops!



Ni MÅSTE se klart hela!

Humor! Haha :)

2010-06-02 / Lindha

Jag blir så förbannad och arg när jag läser och hör och ser på nyheterna om misshandel mot kvinnor och barn!!!!!!!!!!!!!!!!
Satan idioter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IDIOTER!!
Om jag skulle se någon misshandla en kvinna eller ett barn skulle jag inte tveka en sekund på att hämta geväret!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   

 

 





         




Imorgon är det dokumentär och debatt om detta som alla borde se!





/ L




Han e på nyhetsmorgon nu. Jag vill jag vill jag vill att han ska spela denna gamla goding.........

New York, New York / Lindha

Planer smids ja. Jag tror de e årstiden som gört! Min plan involverar New York. Vill vill vill!

 

Har även klurat en hel del på nån liknande hårfärg som E.K har... Gillart! Ska surre me Jess om de : )

   

/ Lindha

SommarROADTRIP!

Ok, jag vet att det smids mycket planer i den här bloggen. Många av dessa går i stöpet men en del gör inte det och dom blir även ganska lyckade. Nu har vi knåpat ihop ett förslag om en roadtrip i sommar. Maria och jag vill åka till västkusten, ha lediga lata dagar, ligga på någon strand, sitta och njuta av solen på en uteservering och bara umgås. Det vi behöver är röd cabriolet och ett par solbrillor, svårare än så ska det nog inte behöva vara. Ja lite pengar på kortet kanske kan vara på sin plats.




Ja just det, vi åker den 16 eller 17 Juli och kommer tillbaka lagom till stråketveckan.

Best of!


Lilla Al-fadji... alltså jag döööööör vad roligt!! : )




Alltså sista klippet jag tror jag smäller av!! Hahaha :) HUMOR ju!


Roast på berns..




Roast på berns - Love it! Haha...


Soran Ismail - Özz Nujen - Björn Gustavsson. Vi måste se dom i Östersund i sommar!








RSS 2.0