I'm back!

Nu känner jag igen mig själv, slösar-anna är tillbaka. En något lugnare version än när jag och lindha bodde tillsammans för några år sedan men ändå.

Jag går på stan idag för att lämna tillbaka två filmer, posta ett brev och köpa en hatthylla. När jag sedan släpar runt på fem påsar och en rosa resväska så inser jag att jag måste hejdas. Då går jag hem och betalar alla mina räkningar och inser att två veckor den här månaden kommer jag inte ens att vara hemma och min budget håller och blir över. Nej men då tar jag och går en till sväng på stan och kommer hem med ytterligare tre påsar!


Bra gjort. Bara bra saker faktiskt. Till resan och till hemmet. Å lite för nöjes skull också.



/AL

Haha

Såhär ska jag göra om jag kommer måsta göra slut nån gång, verkar enkelt och okomplicerat.

 

/AL


Redan fredag!

Och jag har jobbhelg, trist. Det är så deprimerande att komma till jobbet 14:30, jobba några timmar och sedan se hur resten av kollegorna packar ihop sina saker och gör helg. Inte blir det bättre av att man vet att det är forum i vemdalen just i detta nu och solen skiner.

Något som däremot gör det bättre är att efter denna helg jobbar jag bara tors, fred, söndag och måndag och sen åker vi till Turkiet! När jag kommer hem från Turkiet jobbar jag två dagar och sen åker jag till Spanien. Hur kan en månad bli bättre än så??

Jag ser i alla fall fram emot imorgonkväll!


Jessica 25 år

Grattis världens bästa du!
Stor puss o kram

21/4-2010 3+1 <3

Hemkommen efter ett dygn i grannlandet Norge som inkluderat fiske fiske åter fiske, badtunna och lerduveskytte.
När jag kom innanför hem ljuva hems portar så blev jag lite smått överaskad av en bukett med vackra vackra blommor som älskling hade köpt då vi varit förlovade i 3 år idag. Vi körde också på en premiärgrillning vilket påminner mig om att snart är det dags för surströmmingspremiär!! Längtart!

Efter denna enormt goda - men stora - måltid sitter jag i soffan och ser beach 2010 avlägsna sig allt mer och mer. Men äh. Orkar faktiskt inte tänka på det nu för även om jag skulle ha varit jättetränad så kommer ölbuken fram redan första dagen ju med tanke på mängden alkohol som kommer intas redan på arlanda.
Andreas, Jesper, Berge och Erik sitter här hemma och spelar RISK - av alla roliga spel som finns så väljer dom att spela RISK ((??)) Är för trött för att ens orka tänka på någon större aktivitet.

Mina damer. Inte ens 2 veckor kvar nu. Längtar längtar längtar - efter sol, värme, semester och Er underbara!

På återseende.
L.





Island - landet som gud glömde

Helt sjukt vad man står maktlös när naturkatastrofer inträffar, finns ju inget man kan göra förutom att acceptera. Nu håller vi först och främst tummarna för att det går att flyga när Maria ska med fotbollslaget på träningsresa nästa vecka. Sen kniper vi ihop lite extra för att den där jäkla vulkanen håller all jäkla aska inom sig då vi åker om två veckor. Två veckor kvar! Tur att man började tänka på beachbodyn idag. Blir två hårda veckor framöver, no more candy, no more rest. Inget forum i helgen känns ju ganska passande i bikinipaniken som råder i mitt sinne.




Emma skulle flyga till Malaga i lördags, kom inte iväg utan blev ombokad till måndag, kom inte iväg då heller och tog nu tåget istället hela vägen. "bara" 50 timmars resa. Jaja, nu har hon åkt i fem timmar så det är bara 45 timmar kvar! Ha en så skön resa som det går och passa på att kolla ut genom fönstret så får du se lite av Europa!



/a


Det vände min dag!

Har världens snällaste kompis Henrik. Försov mig, kom till jobbet grinig, med de närmaste jag hittade i klädväg, utan smink och med sovhår. Då blir man glad när någon överraskar med att gå och köpa en red bull och en macka. Det är omtanke och nu blev min dag genast mycket bättre.

Dessutom är det sol idag!

/Lundin


TBN

,

party party all night

Ikväll är det JOSS final här i Åre = filmgala med röda mattan å en massa (töntiga) jibbers å sen bygget på det.
Givetvis ska vi ut. Hemma hos Cattis nu och latchar omkring med mitt älskade nya fina hår och lite rötjut :)
Dålig update på senaste - har en hel del bilder att lägga upp senare.
Kvällens uppdrag blir att se hur blondinbella ser ut in real life, hon kommer befinna sig både på galan och på bygget - ska försöka undvika att bli så kalas att jag tar hennes autograf. Det vore pinsamt.
Anna din anusmupp du skulle ju hit ikväll ju vi har biljett till galan till dig med! Looser.

Puss älsakar.

Så får man en dag på jobbet att gå snabbare






vilken dag!



Det är så soligt ute att jag tror jag blir solbränd genom fönsterrutan. Sitter på jobbet och har gjort det sedan 0600 imorse. Längtar verkligen ut till solen, det bästa vore om man kunde få åka lite skidor men dom är i duved så det hinns inte med. Men kanske nån timme i en solstol i badhusparken kan hinnas med.

Om jag inte somnar så fort jag slutar , har sovit cirka 1,5 de senaste 26 timmar och är kvar på jobbet i sex timmar till så jag kommer nog snart vara radiostyrd. Men är det sol så är det sol och här uppe i jämtland tar man tillvara på de få soldagarna som bjuds.

hälsningar anna

...

Känns som jag är överkörd av ett tåg men kan inte sova.
Hade Sanna i salongen imorse, gjorde ljusa slingor som blev jätte fina! I eftermiddag har jag en klippning men sålänge ligger jag i soffan iklädd mjukiskläder å försöker få nån sömn.
Min magkatarr är på återbesök men försvinner nog snart! Jag vet att de beror på att jag stressar alla vakna minuter, sova halvlite och äter när jag kommer på att de va ett tag sen.

Trivs när alla fina är hemma, som nu i påsk! Hann inte träffa alla så mkt men så är de ibland.
Om 4 veckor nu så ligger 6 av oss vid polen i kemer och dricker all inclusive drinkar! That´s good..
skulle behöva en hälsoresa som de känns, alltså en riktig hälsoresa där man badar i skumm med gurkor på ögonen, där man får en stoor fluffig vit badrock med matchande tofflor och en prasslig badmössa!
Vi ska ju trots allt bo på ett spahotell så vem vet, de kanske blir en renlevnadsvecka utan alkohol, brännskador och sandloppsbett. :/
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag och anna ska ha ryggläge i soffan ikväll, äta nåt bra och bara hänga men först ska jag tillbaka till salongen och klippa rakt! =)

Lite bilder ifrån påsken..















Skolan kallar...

//J


RSS 2.0