I wish.

Löpträning.
Hiking - backarna i Duved.
Intervallträning uppför Åreskutan.
Cykla.
Gymträning - styrketräning.

Får väl ersätta Åreskutan och de andra backarna med backen på Frösön - jippi.. haha..
Nu börjar träningen inför säsongen på riktigt!!!! Wiiiii : )

Lundin - jag tror vi måste köpa dig ett par skateskidor så du kan träna med mig i vinter!

ny vecka - ny dag - nya tag.

Jag visste att det skulle kännas så här! Jag visste att när Andréa väl åkt så skulle det kännas som att sommarens kapitel nu är slut och hösten har öppnat sig. Sjukare sommar. Det här har varit en helt otroligt knäpp sommar för de flesta av oss  - men också den absolut bästa sommaren.
Ingen mening att älta och sakna sommaren och allt som varit - nu är det dags att blicka framåt och se vad hösten har att ge. Jag gillar ju faktiskt hösten - det har alltid varit som en paus för mig mellan sommarsäsongens ståhej och vintersäsongens ståhej i Åre. Det är mörkt och mysigt och man kan faktiskt tillåta sig själv att varva ner.
1 månad kvar tills jag får tillbaka min lägenhet och jag har planer på vad som ska göras om så jag lär ju vara sysselsatt en hel del där. Gymtränigen ska jag också komma igång med igen på allvar det blir ju som inte så mycket av det på sommaren. Skola skola skola och jobb kommer också hösten bestå av - längtar rejält till den riktiga hösten nu, helt värdelöst som det är nu. Längtar till vintern och snön och längtar till sommaren och utlandet - men längtar kanske mest till fredag.... ska sluta längta nu och koncentrera mig på nuet..

längtarN.

Leaving town /Lindha

Drar upp till Åre för lite partaj med denna skönhet...






daily..


Vattuman - You are considering a change in some area of your day-to-day life. But why fix what isn´t broken? If you start fooling around with a formula that has served you well you may wind up frustrated. Focus instead on something you keep putting off. If you can conquer one particularly aggravating challenge you will be a much happier camper, and your stress level will decrease dramatically. Face what you don´t want to face and you will be relieved. The path to a solution is closer an easier than you think.

Vädur - They say that imitation is the sincerest form of flattery, and someone may be imitating your style in one way or another right now. Take it as a compliment, Aries, instead of a threat. This individual has nothing on you, and really means no harm anyway. Be generous with you kindness and praise today and it will come back to you in ways you can´t even imagine. With a lover or a romantic interest, try sharing more of your innermost thoughts and feelings. Try not to worry about being vulnerable.

Stenbock - Don´t shoot the messenger if someone comes to you today with frustrating news. This person thinks he is doing you a favor and may not have the most accurate information anyway. Be understanding. There but for the grace of god go I is the perfect concept to keep in mind with a friend who doesn´t seem to have his act together right now. In general, it would be a good idea to try to be more empathic when dealing with others this week. Developiing greater compassion will add dimension to your experiences.

E.




Färjemansleden/storgatan

En vanlig morgon hemma hos familjen Buck/Emil/Lund. Andreá donar med frulle och vi pumpar skööööön musik i högtalarna. Meningen var att jag och Anna skulle upp till Offerdal idag och plocka bär och finna inre ro men nu har vi istället ett mission inatt som innefattar burkar och salva, envishet och kvickhet. Om det lyckas så tar vi med resultatet till mötet imorn som vi har att passa kl 08.

Måste plugga heeeeela dagen... tröttgöra.


Det vackraste.

En av de guldstunder jag uppskattar mest är då jag vaknar och går ner till momma för lite morgonkaffe och vi sitter och surrar och tar ett parti 500 eller plump.
Även de stunder som jag har haft med en av bröderna de senaste 2 kvällarna, hyrt film, ätit gott och bara myyyyst och surrat : ) bästa bästa..  
Eller de stunder jag följer med pappa till skogs under älgjakten (de ska ju egentligen vara tyst då men de surras på ändå).....
Eller då jag följer med mamma och ser fotboll och hon försöker lära mig om och om igen och det är ff lika obegripligt..
Finns många många fler sådana där stunder som man av någon anledning tar till sig.
Det är sådant som man kommer att minnas för resten av sitt liv.
bla bla bla...
Idag har jag banne mig till uppgift att leta fram mitt game-cube så blir jag och Anna glada och nöjda, om jag så måste åka till Åre och rota i förrådet där så får jag väl göra det då!
Nu blire löprunda och sen stressplugga så jag hinner bege mig till stan och se IFK-Frösön ikväll..
2 dagar från er tjejer och jag saknar er som bövelen rååååå... : ( älskar.

L.











bla bla.

Godis och kaffe till frukost - löprunda på det. Bra start på morgonen med andra ord ju!
Gick igenom en mega-analys av mitt stjärntecken igår.

Lejon..
Planet: Solen
Element: Eld

lojala
känsliga och sårbara
Generös och varmhjärtad
Kreativ och entusiastisk
Vidsynt och expansiv
Trofast och kärleksfull
Nedlåtande
Dominant och nyfiken
Intolerant
svartsjuk
tillgivenhet, trogen
Konflikträdd
passion

Vänskap:

Kanon med: Vädur, Lejon, Skorpion och Skytt.

Ganska bra med: Oxe, Tvilling, Kräfta, Våg och Stenbock.

Katastrof med: Jungfru, Vattuman och Fisk.

Sex:

Kanon med: Vädur, Lejon, Skorpion, Skytt och Vattuman.

Sådär med: Tvilling.

Katastrof med: Oxe, Kräfta, Jungfru, Våg, Stenbock och Fisk.

Förhållande/Äktenskap:

Bästa valet: Vädur och Skytt. (båda eldtecken precis som lejonet)

Kan gå med: Tvilling, Kräfta, Lejon, Våg, 

Katastrof med: Oxe, Jungfru, Skorpion, Stenbock, Vattuman och Fisk.


Så med andra ord så är det vädur eller skytt jag ska ha - men det är ju lite orättvist, tex du Andréa passar ju ihop med kanske 4 stjärntecken och jag bara 2? haha...








Those of you who think you now everything are annoying to those of us who really do.

Aaaahhhhhh.... jag blir gääääälen av de här!!! Så bedrövligt mycket som jag vill ha sagt och skriva ner just nu...
Ge mig nåt att gå på, vad som helst tack..................... oskönt att behöva hålla tillbaka rååå....



Men bättre...

Lördagssurr...
Man brukar ju alltid tänka att man ska vilja veta på en gång om man ska bli ilag eller inte, att det är en känsla som ska infinna sig på en gång. Men är det verkligen så? För egentligen.. dom gånger man vetat.. och det blivit så, så har det ju ändå faktiskt inte hållt. Så är det verkligen så? Nog för att det är frustrerande och förvirrande att inte veta direkt men kanske det är så att det är något som också borde och ska växa genom vänskap. Varför kan vi inte bara vara mer som tex den amerikanska kulturen, att man dejtar i evigheter (kanske inte evigheter dock) och sen blir ilag. Och att det är det som håller. Vilket som kan absolut funka.. men bara vi inte snöar in oss på att ska man bli ilag så ska det ske på ett visst sätt och att det är något man ska veta direkt, för som sagt... vi alla är ju trots allt levande bevis på att inte heller det funkar! Vi börjar mer tro på att det är ngt som ska växa.. visst kan man tro på passionen som infinner sig nån månad men sen då.. bla bla bla...
Som en av oss sa, dom gånger man känt ilag-känslan direkt så blir det uuuuuuuuuuuuuupp (wiiiiiiiiiiiiiiiiii) tummen upp... och sen direkt ner efter ett litet tag (ppppphrrrrrrrrrrrrrrrrrrr) tummen ner...

/blandat surr från oss alla.


Adjöss

Dagen före dagen. Imorgon är alltså dagen som jag har gruvat mig inför ganska länge nu - men det ska nog gå vägen tack vare underbara vänner.
Det här blir det sista inlägget från mig iaf, får se hur de andra tjejerna lyckas hålla den vid liv men jag har en känsla av att vi alla är omedvetet färdiga här.

Det är fortfarande mycket som händer i allas våra liv just nu och jag försöker hitta någon sorts vägledning genom att analysera horoskopen - tjej som man är så ska det ju givetvis analyseras!
Fegt att inte våga, fegt att i rädsla inte våga sig på det nya. Fegt att inte våga chansa och fegt att inte våga släppa kontrollen och taget, ältar man omedvetet det gamla så kommer man garanterat att gå miste om något nytt och bra.
Det står också mycket om tillit  - och att det ska kämpas på och att man ska våga och sluta gömma sig. Men tack och lov står det också att jag är på väg i rätt riktning och att jag ska fortsätta framåt.
Detta är vad mitt horoskop har antytt i en hel vecka varje dag. Pang pang pang! Bara till att lyssna då.
Jisses vilket tråkigt och omotiverat inlägg.. Därav det sista! : )


Nu ska det lagas frukost och spelas Fifa - har en hel del träning att vänta!! : )





p a u s.

Men vad gör jag uppe nu denna tid när jag har tillgång till världsmys i sängen?

Behöver en paus. Har planer på att bara dra iväg igen helt själv denna vecka kanske. Behöver det och vill det.
Älskar er som attans mina vackra vänner! Ni gör mig.


Update från byn

Första två veckorna av semestern blev intensiva med utgång, sena nätter och tidiga mornar. Vaknar ju alltid toktidigt när man druckit pliit kvällen innan. Låg några timmar minus på sovkontot efter stråket och yranveckan men jag tror jag korrigerat dessa nu.



Älskar den här bilden, förutom insynen men den känner jag att jag kan bjuda på. Jag kramar verkligen om lindas ben med mina ben.

Nåja, nu är jag iaf hos momma i Olden. Vädret är sådär idag så jag håller mig inne tills det kommer bättre tider, har fått några böcker av momma som jag ska läsa. Tänkte bege mig mot stan imorrn för då kommer mina fina tjejer hem från Turkiet. Jag undrar förresten om det kanske bara är Lindha som kommer hit till stan...

Har påbörjat uppladdningen inför tjejmilen nu, lite sent blev det men jag hinner iaf med några springrundor innan det är dags den 5 September.

















Aaa kort update blev det men jag filar samtidigt på en ansökan till skistar i vinter. Vill göra nåt annat, vill komma bort ett par månader.

/AL

Lördag

Måste säga att jag gruvade mig lite inför denna resa - att det skulle bli som det brukar bli med all-incl och tillgång till bra nattklubbar men vi alla är tydligen så kroniskt trötta att vi har faktiskt bara tagit det helt lugnt.
Fruktansvärt skönt att bara ta det lugnt och återhämta sig efter förra stråket-veckan.
Redan lördag, det går himlans fort - vilket är både trist och skönt - skulle absolut kunna stanna i detta underbara land i 1 vecka till men längtar samtidigt hem...

Tjejerna hälsar. Vi saknar <3

Puss L.

Selam Turkiet!

Jaha ni gott folk.. Men skojja inte att vi har det bra eller.. .
Trevliga svenskar som vi är så lyckades vi tjata till oss 2 av sviterna som är cok cok cok guzel! Sjukt fina... : ) Första parkett till havet, stort rum, stort badrum... utsikt som heter awesome. vi lyckades även få till oss champagne, vin och fruktkorg på rummet men det har vi tyvärr inte sett skymten av ännu.. roomservice ingår och och vi misstänker att dom lär ju hinna bli skapligt less på oss innan den här veckan är över.. bästa polaren är the managern på hotellet och jag misstänker att det enbart beror på att vi är ju så fantastiskt trevliga i jämförelse med ryssarna!
DeckarnA..... sitter med andra ord själv just nu.. klarar inte av att sova för då blir jag sovandes hela kvällen så jag får la hålla igång själv då.

Vi har det bra... vi har det fruktansvärt bra..
Puss oss!


ack sundbyberg / Lindha

Nu är vi hos Kattis - nyvakna och snart blir det frulle sen blir det arlanda med ett glas rosé givetvis!
Jag har börjat fundera väldigt mycket om Annas idé ang en anonym blogg ist.. vad vill vi egentligen? Jamtlandsstorsan känns gammal och vi skaffade ju faktiskt den här för att det var nytt år och vi alla kände för att börja om på ny kula - lämna det gamla bakom oss. Är lite sugen på att ändå låsa den här också..
Vi alla är ju riktiga periodare när det kommer till bloggen våran.. men å andra sidan inget fel med det.. vi skriver när vi känner för det -  när vi behöver det - så som det ska vara med andra ord.

Jag har iaf fått klarhet. Det behövdes med andra ord en bilresa ner i några timmar för att få klarhet och insikt.
Denna gång tänker jag faktiskt vara feg och strida mot vad jag vill och istället ta kontroll och se till behovet av vad jag verkligen behöver. Och jag behöver inte det här. Inte alls faktistk. Hur mycket jag än kanske vill så behöver jag det inte.
Färdigtänkt och färdigdiskuterat - jag har allt jag behöver för tillfället - underbara vänner och underbar familj - behöver därför inte krångla till det med något/någon jag inte behöver.

Anna.. uppdatera oss!

Puss!


2010-08-02

Det var ett tag sedan nu som någon av oss uppdaterade... kan vara för att vi skaffade bloggen från första början för att vi bodde på olika orter och skulle bara uppdatera varandra men nu har vi ju som sagt kollektiv boende hos Anna och stenkoll på varandra : )

Vad är det som egentligen händer i våra liv just nu? Det är förvirrande.. kaos.. tvärvändningar hit och dit.. för oss alla.
Det finns en mening med allt som händer men det är frustrerande att inte komma på vad meningen är med just den och den händelsen.. Det visar sig inte förrän senare..
Hade precis börjat fått klarhet, struktur och ordning i mitt inre och mina känslor när allt får sig en törn efter helgen på bara någon dag med... och nu är allt lika förvirrande igen.. ordningen blev till oordning.. är ju faktiskt ganska bra på att ställa till det för mig själv. Självbehärskning, självkontroll och karaktär vid rätt tillfälle tycks inte vara min starka sida. Det satt en klok gubbe på min högra axel som sa till mig att - "nej nej nej! Du kommer bara att krångla till allt..." På vänstra sidan satt han som vanligt... den där som alltid lyckas övertala mig att - "ja ja ja!"
Det här var något som jag absolut inte var inställd på eller ville men nu är det för sent... hela havet stormar - inom mig, men eftersom jag inte tycks komma fram till något så finns det inte så mycket mer att göra än att ta det som det kommer. 

Stressigt idag. Åker ikväll kl 21 och jag har inte ens en resväska än ju..
Ska försöka hinna träna - åka till Åre  - sen till mamma och packa - sen till stan och hitta resväskan och packa om hos Anna - sen till Sveg och hämta upp Kattis - till sthlm - Turkiet. 




RSS 2.0