Men.... dissa ISRAEL!

Jag blir förbannad! Grrrrr.......!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7215954.ab

Återigen... järalaus.... / Lindha

Jag har fått nån släng av kvinnor-kan & feminist bla bla bla bla.. i mig. De e för att je e järalaus. Tycker det är ball att C ska göra lumpen och tycker de vore ball ifall jag åkte till Afghanistan eller Afrika och jobbade som sjuksköterska i läkare utan gränser. Det är något jag verkligen skulle kunna tänka mig att göra när jag är klar. Någon månad bara.
Jag vill dra mitt strå till backen och göra något, det tror jag alla skulle må bra av så man får lite perspektiv på våra i-lands problem. Jag vill hjälpa barn! Jag får panik när jag ser barn som råkar illa ut.

       

  




Såg ni föresten dokumentären igår om Talibanerna? Helt sinnessjukt intressant!







We no speak.... Americano! Love it! / Lindha

Fruktansvärt tråkigt. Ska städa men hittar andra saker att göra ist. Som att rensa kameran och hitta massa gamla och blandade bilder.

Har städat garderoben.. välbehövligt.


   



  





    

       


Salig blandning heter det ....
Nej nu måste det faktiskt städas. påvuiriktit. eller hur var de nu det stavades Anna? ;)
Och ja vi ska absolut gå på Gudkänst nästa söndag... eller hur Jess...? ;)

Kärlek kärlek.


Varde ljus. Prisa Gud. Halleluja moment! My God!

Söndagsgudstjänst!
Jamen nu är jag verkligen pepp på detta! Då kör vi på det tjejer! Anna är redan på. Jessica du har inget val, inte du heller Cattis om du ska med imorgon in till stan! Vi kan gott göra något andligt och annorlunda tillsammans för en gångs skull och som sagt så tror jag att vi alla har synder vi behöver förlåtas för.
Jag har syndat! Ni har syndat! Alla har syndat!

Jesus here we come!




Vi får säkert frukost o kyrkan också... vin!!
Alltså.. haha.. I´m soooooo in!


/ Lindha


Pronaxen is the shit!


Nu känns det inte alls lika mycket i ryggen, det börjar spricka upp på himlen, jag har fått i mig mat och jag har bara tre timmar kvar till helg. Hoho, å med lite musik blir alltid allt så mycket roligare. Att vi dessutom ska på söndagsgudstjänst gör ju att alla synder som begås innan söndag blir förlåtna under bikten. VILKEN HELG!




2010-05-28 / Lindha

Jag hade verkligen verkligen verkligen velat åkt och kollat på POLIS HUNDARNAS SM!
Tror det är sjukt roligt att se!











Nästa år ska jag få med mig nån och åka och kolla med mig!

Ni får två val.

Vi måste bli lite kulturella. Herre Gud! Nu tycker ni kanske att jag fått fnatt men antingen så går vi i kyrkan nu på söndag i ottan och får i oss lite andlighet det kan vi gott behöva efter kommande lördagsutgång.
Eller så sätter vi oss i bilen å åker runt lite å tittar på sånt där historiskt ni vet.
Jag röstar för båda! Oj vad jag känner på mig om att denna idé kommer bli nedröstad!! Men tjejer... allvarligt.. hur ofta gör vi nåt sånt tillsammans då?

  

Med historiska saker så menar jag väl kanske... ja inte vet jag.. Jamtli?? Ja! Jamtli!
Dom har dessutom en rutshkana där!

Ok tjejer... ert val.

<3 Lindha.


Vart är min jåm?

Jag måste ha förlagt den någonstans för jag är helt orkeslös. Jag vill ha tillbaka min jåm! Det är ju fredag och man borde vara sprudlande glad och se fram emot ett ledig helg men jag gör inte ens det. Hur ska jag hitta den? Tips tack.

Vädret är piss, jag är tillbaka i verkligheten, det är så långt kvar till nästa stora sak att se fram emot så jag har fasen hamnat i en vårdepression. Som tur är så är jag ju inte den som hänger mig fast i sånt här alltför länge. Jag tror nog jag ska va mig själv igen imorgon när L kommer in och vi får sysselsätta oss med lite seriös shopping och en vinlunch.


Ikväll åker jag till Torvalla för att mysa med hundarna och finna min inre ro. Tänkte börja på nån serie som jag inte har sett, vilken serie får man absolut inte missa? vad ska jag se?

2010-05-27 / Lindha

Idag när jag och Cattis körde lite hiking (läs: anfådd rökpromenad i backen) med hundarna...







Så hörde vi plötsligt ett ljud när vi gick läng vägen ovan på väg ner...





Vi trodde givetvis att det var en björn.. kollade på varandra. Skrek till. Vände om och SPRANG uppför helvetesbacken igen tillbaka till Hamrestugan så lungorna kollapsade.
Alltså haha... jag ser framför mig hur blickarna vi gav varandra måste ha sett ut. Panik!



Så nästa promenad med hundarna i skogen tar jag med mig denna!



Så kan vi även ta med Anna som får bära den som är lika lång som den!

Haha.. men kolla då! ;)




Puss mina älsklingar!






Gahh!

Det här blir inte bättre, jag tänkte att jag skulle vänta ut min smärta men det blir fan bara värre. Inte blir det bättre av att Anna-Maria skrämde upp mig med lunginflammation. Fast det tror jag inte för jag mår bra i övrigt, ingen feber och ingen sjukkänsla här inte. Det är bara att det gör så jäkla ont hela tiden.

Så fort jag rör mig fel, andas, eller på något sätt använder musklerna som sitter bak vid skuldran så tror jag att jag ska dö. Å dom musklerna används i stort sett hela tiden har jag märkt. Kände mig som en jäkla kärring när jag inte kunde ta mig upp ur sängen imorse utan att rulla över mig själv på den rätta sidan.

hmm...




Älskar Veckans NU!

Ett måste när man jobbar kväll är ju att läsa skvallertidningar. Bäst av skvallertidningarna är lätt Veckans NU! Jag tror aldrig dom har haft en förstasida som har varit någorlunda sann när man öppnar och läser inuti tidningen.

TOMS HEMLIGA DUBBELLIV AVSLÖJAT!
Erkände allt för Katie "Hon är förkrossad och chockad"

Ja det visade sig vara att han berättat för henne att det inte ligger någon som helst sanning i att han är gay eller att han har hållit på med droger.


/anna


Det minsta vi kan göra! // Lindha

         



Unicef.
Världsförälder.
Läkare utan gränser.
Osv.



Skönlåt/Lundin


Något säger mig att det kan vara den jomeln som vi hade till chaufför.

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article7183624.ab


men hjälp/Anna

Det här var ju en chock. Jag vill inte vara tillbaka i verkligheten, jag vill ha lata dagar i solen. Springa bort till baren och hämta en gratis drink. Kila ner till restaurangen och äta buffe, vakna tillsammans med de bästa av de bästa. Sitta vid poolkanten och kolla på kvällsshow.

Åh det är så mycket skoj som har hänt de sista veckorna och nu blev det som en chock när man kom tillbaka till verkligheten.

När vi ändå talar om chock, ikväll ska jessica klippa av mig mitt hår. Det var inte så bra för håret att utsättas för två veckors solande utan skydd och sedan använda platttång på högsta värme utan värmeskydd. Så nu ryker det, sen får vi se om det åker i en löspäls om jag inte blir nöjd.

Jag vet inte riktigt vad jessica har för vision men tydligen hade hon en sådan och jag litar ju på henne. Även om jag blev så rädd så jag började skaka i händerna när hon ringde och sa att vi skulle klippa mig ikväll. Jag tror hon tänker något liknande det här fast jag har ju inte riktigt den där färgen.



Men det är fan kort.

2010-05-23 / Lindha

Och så kom solen och värmen..










































<3 Älskar Er.






2010-05-18. Workout!



+



Cykel + ruggväder + bra musik = taggad som attans, nu kör vi!

/ L.

2010-05-17 / Lindha





Finn några fel..





Godnatt gott mina fina.

Thailand! //Lindha

Det får faktiskt ordnas till där nu för jag har planer!!






Mitt paradis..










Puss <3




2010-05-16 // Lindha

Hur mycket jag än vill ha sommar och värme och sol så kan jag inte hjälpa att redan sakna min älskade vinter..























Jag menar... vem vill inte åka skidor lixom?? bucknor på bilden ovan får inte svara på den frågan :)

Ska sluta sukta efter vintern nu men jag tycker inte om detta mellanläge, det är varken vår sommar eller annan årstid.
Men nu har jag iallafall en hel sommar att se fram emot!


Saker att se fram emot som sena ljuva underbart härliga sommarkvällar med det bästa: fiske!





















Har ingen rutin i uppläggning av bilder som ni märker.. har med andra ord tråkigt!

Hur som haver; igår spenderades tid med Malin <3











//Lindha








Update

Halla!!

Jag ar i spanien, jag trivs och jag vill itne aka hem. Det ar till och med sa fint har sa jag funderar pa att aka hit i host och plugga spanska. Jag vill sa garna kunna det! Who's with me?

Vi kom igar fram igar lagom till middagen, buffen var minsta lika bra som i turkiet fast det var lite finare dukat och drickat fick man ga och hamta sjalva. Vilket var bra for da fick man atminstone nat att dricka. Dock var vi ganska trotta sa klockan 2045 slackte jag lampan och sov sedan oavbrutet fram till 0800 imorse da klockan ringde. Idag har vi legat pa stranden hela dagen, alskar mitt resesallskap som bjuder manga grodor och skratt. Ni brudar ar saklart overlagsna men jag tanker inte klaga pa dessa nu.

Idag blev jag utbjuden pa drink av en spanjor som arbetar pa restaurangen har. Har fortfarande inte svarat, han skulle sluta jobba klockan halv tolv och jag tror faktiskt att jag ar sadan tant att jag kommer ligga och sussa vid den tiden.

I ovrigt sa ar det faktiskt lite kallt har nar solen gar i moln, vi lag en bra stund idag pa stranden och fros men jag njuter anda. Saknar alla er brudar och onskar att jag hade er i rummet bredvid. Ses pa mandag nar jag kommer hem. Er i sthlm far jag kramas med om inte alls sa lange heller!

Pussar

Remember?

http://www.youtube.com/watch?v=1rh3_r0nbKs&feature=fvst

Tröööttta tjejer hemma igen!

En del av resan i bilder=)

































Med mera...

TACK TJEJER FÖR EN UNDERBAR RESA!
KÄRLEK <3


...

Fordrıver dagarna pa ett grymt sjukt fınt hotell med allt man kan tanka sıg. Allınc baren har oppet 24 tımmar om dygnet vılket kanske ınte ar tıll var fordel alla ganger!
Eftersom att vı bor pa ett spahotell tankte vı sjalvklart utnyttja detta lyx, de blev skrubb, nat annat konstigt och massage.. Ja.. vad sager man, de kan va bra att jobba som massor ı turkıet da ıngen musket ar forbısedd..
Men vı lever om an nagot chockade.

Nu blır de rummet en stund sen dusch, mıddag och utgang.

Vi trıvs..

//

Hej semester!

Nu har du infunnit dig...
Man brukar alltid få en "åh nu är äntligen semestern här" känsla precis när man ska åka men den här gången var jag tvungen att passera brunflo med tåget för att inse att ja nu är det sol, bad, drinkar och massa tjejhäng som gäller närmasta veckan!

Den senaste tiden har varit jobbig på en hel massa sätt, jag känner mig helt slut psykiskt samtidigt som är jag är i nåt sorts lyckorus..
Det har varit för mycket med både skola och jobb som överlappat varann + allt strul med lägenhet och diverse historia men nu är repet hittat och man kravlar sig uppåt igen.

_____________________________________________________________________________

Lindha har hela apoteket med sig som hon nu sitter och matar oss med, anna har nu ätit ca 7 tabletter som är bra för nåt vi inte vet. Hon drar även upp ett paket hon fick med sig av andreas på resan, imogas hette den och var tydligen bra för gasbesvär i mag och tarmkanalen.. haha, visst är de skönt när självinsikten är så bra att ens pojkvän inser problemet innan man själv gör de!

De här är vad vi bland annat lär oss på tågresan ner:

Är det sant att den vita strängen i äggvitan är kyckligens navelsträng?

Om alla kineser hoppar samtidigt kan de skapa en jordbävning..

Tillvägagångssätt för att dö av att sticka in en penna i ett eluttag.  för att få en stöt måste man få in udden på pennan i eluttaget samtidigt som man håller med tummen mot baksidan på stiftet längst upp på pennan och när man får stöten ska man lyckas undvika att bryta av stiftet.

Så här har vi nu 2010års resedeltagare: 













Nu ska jag göra som dom andra tjejerna, sova lite och lyssna på mina sjukt bra nerladdade låtar som ligger i väskan och väntar på att bli lyssnade på!
// Jess




Packad och klar

Jobbar till 23 ikväll och förmodligen kommer jag vara å rota lite mer i packningen när jag kommer hem, lägga till lite saker förmodligen. Borde packa ur men det tar som emot. Även om jag vet att jag inte kommer använda allting så fyller det ändå en funktion genom att finnas med som alternativ.

Idag har jag köpt ett ALIAS! Nu har vi något att roa oss med när det blir slut på samtalsämnen, som om att det kommer kunna hända. Nåja, lite skratt lär det nog kunna bli av spelet iaf.


Just nu är jag fan i mig jäkligt nöjd med mitt liv, vette inte riktigt vad det beror på. Kanske att jag känner mig så stark?
Eller nej, jag tror det beror på att jag ska få tillbringa en vecka med fem helt otroligt fantastiskt underbara tjejer.

Güle güle

/A

Det här med packning...




Är inte riktigt min grej! Det är därför jag måste börja redan nu och jag måste nog ha hjälp.

Ska försöka att inte nörda ner mig helt i detta ämne nu!
Hur många skor tar ni med er? Jag har råkat kränga ner 11 par än så länge och det känns kanske lite over-kill. (??) Men då tänkte jag att jag måste ha iaf 3 alternativ till pool/strand skor. Max 3 par högklackade, max 3 par sandaler och max 3 par "övrigt", det blir ju faktiskt 12 par skor så egentligen så får jag ta med mig 1 till par enligt min "max" lista. Nu kommer ni kanske tycka att det är listan jag ska ändra på. Det får ni givetvis tycka. Men då har ni fel.

Det brukar börja bra - utomordenligt proffesionellt vikt och packat. Givetvis inte att jämföras med Andréas packningsskills men för att vara Lindha är det en fantastisk ordning. Organiserat kaos. Men så småningom kommer paniken likt en parasit och sätter sig på nerverna och tankar som "nej den måste med" "den måste inte med" "åh nej det blir för mycket" "åh nej för lite" "åååååhhhhh!!"
Jag kan tycka att man ska ställa upp för varandra - min svaghet är en annan mans styrka. Därför tycker jag att Andréa faktiskt kan komma hit och packa och vika åt mig. Hon är den enda jag känner som kan vika en stringtrosa sisådär 10 gånger.
Det är nu jag ska tänka på barnen i Haiti och jordbävningen i Afrika/USA för att inse att det jag beskriver som ett problem är oerhört löjligt & pinsamt och att jag borde skämmas. Skämmas!
Ett helt inlägg om packning - jag trodde att bara jag sätter ord på mina packningstankar så kommer allt lösa sig...
usch.. blabla bla bla bla bla bla massa skitsnack!!!

Jag ber verkligen jättemycket om ursäkt för detta inlägg.
/Lindha.





RSS 2.0