Joråsåatte..

Tänkte bara flika in att vi fortfarande lever. Träffade Lindha så sent som igår då vi donade på och målade i hennes lägenhet. Nästa vecka tar vi tag i målandet av mitt sovrum, kanske även att hallen får några penseldrag. Behöver VERKLIGEN verkligen en klädhängare av något slag i hallen. Bra idé, det ska jag googla på nu.


kväll svammel//A

Hon hittade en kork på golvet och kom och la den i soffan. Litegrann som: Hej, jag har lite tråkigt nu. Kan ni leka med mig?

Och det fungerar ju eftersom hon är så satans söt. Sen är hon även en riktig manslukerska så ingen karl kan ju motstå henne!






Lindha

Morgon i soffan med Ferna... jag sitter å glor på när han spelar nåt som heter nazi zombies å väntar på att någon ska göra kaffe till mig men denna någon kommer ju aldrig.
Anna ligger i sängen hon och e sjuk så hon e väl inte direkt helball som sällskap heller. stackarn..
svammel svammel.. har absolut inget vettigt att skriva.. har dessutom fått skrivit om 2 ggr för datan har börjat kuka ur.






puuusssad juuuu

Lite kvalité häng hemma hos Andréa och Markus då med denna stjärna.






F beslöt sig iaf igår för att han va redo för att ta nästa steg i förhållandet. Så idag har jag bilen.
De e stort, riktigt stort. Större än att flytta ihop. Iaf för han.


Nu ska vi pinna iväg på affärn å handla lunch åt mackan...


/MH

Nerå, så att de... det verkar piggt på inläggsfronten. Här får man upptadera ständigt tror jag bestämt.
KUUUUL!

Själv är jag ust hemkommen från fotbll på arenan, Alsen kvalade till trean.. (Vart var ni, tjejer? Blev ni bara fotbollsnördar på låtsas eller när vädret är fint? )
En annan satt med regnstället och understället och trivdes såå gott. Det får gärna regna jämt (överdrift) för min del, för jag tycker man få ha så sköna kläder då!
Men för all del, jag klarade mig bra utan er, jag hade ju mamma och mostern. Som två småsyskon kändes dom. Fniss fniss och asgarv.
 När alsenklacken ropade "Heeeee-ja Alsen!" klapp klapp klapp-klapp-klapp och igen och igen och igen, så vänder sig min min kära moster  till mig- som jag äntligen tyckte började få bra koll på fotboll efter ihärdigt tiittande senaste två säsongerna, vet t.o.m när det blir hörna - och säger "Men Maria, vem faa-an är Hasse?"

Ja, jag hoppas ni fattade humorn. Gör ni inte det, så låtsas att ni är klacken, ställer upp och skrik och säg sen samma sak som min moster sa så kanske ni förstår missförståndet.. Jag garvade i alla fall.

NU: natti natti, dags för ett OTH-avsnitt och sen natti.

KRYA PÅ DIG ANNA - ring om du behöver ngt. Jag ska in till stan runt halv tre imorrn.
PUSS

sept 2010



Ja det här är jag idag, tycker ju så synd om mig själv när jag är sjuk. Nyser, hostar och är jäkligt ocharmig.

Imorrn är det ju hopplektion, vill inte, vill inte missa. Blir iaf hemma från jobbet även imorgon. Ska bädda ner mig med min mysiga filt, lite carbonara och thé ikväll. Kolla på idol, tycka synd om mig själv och vara bortskämd liten snorunge. Fiint!


Från jamtlandsstorsan.blogg.se 2007 september

Men LOL... vad i h-lvete surrar vi om här då? Och jag har då inget minne av att jag varit i en svit på HC i Åre men tydligen har jag det?? Hahaha.. dyngrakare surr ju!

Nytt inlägg av AL&A

Okej, Nu sittr vi här- 3 ganska på tura tjejer som vill verka coola!! Lindha tror att hon är mer nykter bara för att hon dricker vin å Andrea tror att hon väcker dem bara för att hon märker dem. IAF så har vi konstaterat att vi gillar våra vänner, vi värdesätter dem och vi tycker våra liv  vore sååå mkt sämre utan DEM! Vilka som man konstaterar är sina ÄKTA vänner upptäcker man GANSKA snabbt. Det är inget som man listar ut på ett dygn. Jag har mina vänner, du har dina, vi har våra. Ta omhand de som är era. Dom är guld värda. När du inte vet vilka du ska prata med så är de dessa personer som du kan prata med. Whenever, wherever you have your problems!

Vi är tre helt vanliga tjejer som sitter i en helt vanlig mellansvensk exklusiv svit på 11B på Holiday Club med en Björnfäll som överkast (we are for Animal Rights but anyway we like you, för att klargöra det hela vi gillar, vi jaktar men vi jagar inte för att döda., Nöjer ni er med det????)

Sleep fuckin well our precious hunters!!!!!





Det här e ju också ett riktigt kunginlägg från vår allas Karin (tror jag) eller så e de Anna??

Ett avslöjande.

Jag tycker om att leva farligt. Jag gillar att skratta faran rätt i ansiktet. Leva lite wild and crazy.

Ett exempel på detta:
När jag är på jobbet och måste gå och kissa så går jag på toaletten. Som alla andra.
När jag väl är på toaletten så struntar jag i att låsa dörren. Då har jag hela tiden den där adrenalinkicken av att någon ska öppna dörren till just den toan där jag sitter med brallorna nere. Det finns tre toaletter så när jag hör någon komma in i rummet där toaletterna är så har jag en tredjedels risk att någon ska ta just den dörren. Det ger mig en adrenalinkick. Andra människor hoppas fallskärm, klättrar berg, dyker, åker flygplan med mera. Jag går på toa utan att låsa dörren. Än har jag aldrig blivit påkommen.

Undantag som bekräftar regeln - När det är väldigt mycket spring på toaletterna. Även jag har ju gränser.




Men de HÄR är iaf från KARIN :) Hahaha...


Å hon gör det igen..

 - Ingen skriver mitt i natten om han/hon inte har tänkt att denne ska få uträtta ngt! -

K. Hej, vad gör du en kväll som denna? jag e hemma ska kanske ut på byn snart.. Händer för dig då?
T. Hej.. Jaha ska du ut, men vad vill du med det här smset dårå? jag är snart hemma hos mig.
K. Nja ville väl bara uppmärksamma på att jag skulle ut..
T. ja ok, ja det var ju snällt:) man kan väl säga att jag har vänt.. så.. sorry.
H. Vänt? Vad menar du?
T. Bara att jag gick hem ist för ut.. Är mest lite trött. vart ska ni då?
K. Vi ska nog ingenstans, kan gå hem nu om så krävs..
T. krävs för vadå?
K. För att få sova med dig..
T. Ja men jag ska inte gå nånstans.. (fick ju gå förra ggn och då var det inte ens nåt BRA)
K. Ok men du tar emot hembesök ?
T. Ja d gör jag väl men jag vet inte om jag är så sugen på att ligga mere igen
K. Oj vilken kapning..
T. Sorry.. Är väl bara inte så sugen på att ligga överlag och sen har jag snart lagt mig ändå.
K. Ok, men det är väl ingen stor deal..
T. vad?
K. Att du inte är så sugen..
T. Nä mig gör det inget.. men jag tror ändå inte att jag skulle ligga med dig igen. Ha en fin kväll. Puss jag
K. Haha, så skön, ja har lite dålig känning av allt detta.. jaja vi syns väl då..

Typ 30 min senare.
K. Ok jag förstår men om jag kommer nu då? Blir det lite mys ialf?

 - Varför ska det vara så att när man inte e sugen så blir karln ännu sugnare!! lr nåt.. Återigen, kvinnor är från jorden, karlar är från Mars, lr Pluto.

Makten från Ozzz:)

Nu går tåget.. Tut tut..



Ha en trevlig kväll med vindruvorna tjejer!





TAR 2008:as sept imorn :)




svar på tal.





men va.. haha.. sluta sura! Refererar till F & F:s plan och varför skulle den inte kunna fungera rent teoretiskt bara??

Apropå Sverigedemokraterna / Lindha

Hemma hos mamii och vi diskuterar SD då.. haha.. värsta bra idén.
Det finns ju fler muslimer i Sverige än vad det finns sverigedemokrater - så om alla muslimer går med i Sverigedemokraterna så är ju problemet löst... då blir det ju istället muslimerna som "äger" SD. Jaja.. det låter knäppt.. men rent teoretiskt skulle det ju faktiskt funka. Det är ju trots allt ett demokratiskt parti så vem som helst FÅR ju faktiskt gå med där.


bättre samtalsämne här då.

Vi kan inte riktigt komma fram till ifall det är jag som är översexuell eller om det är Jess å Lundin som är undersexuell, fast jag tror att hade Andréa varit här så hade jag haft henne på min sida men just nu så ligger jag i underläge faktiskt.  


Upplagt för bråk på storgatan





Å ikväll ska det drickas vin.

Idol och älgstek

Myskväll med good mat. Älgstek, gorgonzolasås och sallad. Idol. De bästa tjejerna.

Är ju rätt fint att vara helgledig.


Haha jag kan inte sluta skratta..

..när jag tänker på att anna fick största hästen i stallet igår!
Anna kanske riktigt är så här liten men de såg ut typ såhär.. Tillåmed ridläraren sa i slutet av lektionen, ja anna vi ska ordna en annan häst till dig nästa gång, jag visste inte hur ni såg ut innan jag sorterade ut hästarna=) Nehe säger du de=)
Hon frågade även om vi på de 2 kommande hopplektionerna vill ha samma hästar.. haha de skulle jag vilja se! Söt anna!
Anna sa förövrigt innan lektionen igår, " ja men gör man såhär då att man gör i ordning sin häst, sadlar å så och sen tar man med den ut i hammocken?? Hammocken, hammocken ? ne de kändes fel! ne jag menar paddocken eller vad heter de.. Hum ja ridhuset tror ja! ;)
Middag och idol hos mig imorrn ladies! Vi måste hjälpas åt att koppla in mina kanaler, de har kommit en liten 4kantig sak som ska kopplas in nånstans men de får vi lösa imorn.
Sov gott!//jess

Dra mig baklänges

Igår var det ju dags för ridlektionspremiären det här decenniet. Herregud vilka nervösa tjejer det var som begav sig mot Ås ridskola igår. Vi kom dit och kände oss som utbölingarna som inte hade koll för 5 öre. Skulle vi sadla hästarna, hade dom egna borstar eller gemensamma? Skulle vi lägga ut bommar? Hur fan ska benskydden sitta?

Ja det var många frågetecken men när alla dom hade benats ut satt vi till sist på varsin häst i ridhuset. Jessica fick rida en häst som hette Sven, han var trött men blev lite piggare när hon fick ett spö i handen. Jenny fick en häst som hette Phil Spector tror jag och Zara fick Avalon som också var lite grinig. Han grisnitade vid galoppfattning så jag och Portos rammade rätt in i bakdelen. Ja just det, Portos fick jag. Han var största och äldsta hästen på ridskolan och jag tyckte jag kämpade på rätt bra när jag ryktade och sadlade honom helt på egen hand. Men när jag skulle sitta upp på honom klarade jag det inte riktigt på egen hand utan fick ta hjälp av en pall! Haha! Det var så sinnessjukt jobbigt, kämpade och kämpade som fasen för att få honom i galopp, för att få honom att hålla galoppen, för att inte skumpa så fruktansvärt mycket. Ja, för att överhuvudtaget överleva timmen.

När jag kom hem var jag helt mör i kroppen, somnade så fort jag la mig i sängen vilket var runt tio. Sedan vaknade jag halv fyra inatt med datorn i sängen och värk i hela kroppen. MEN, jag längtar redan till nästa onsdag då vi ska hoppa!


/Anna

Kort update i brist på telefon och facebook.

Maria - Jag slutar 1630 och då ringer jag dig, kan nog kanske klämma in ett samtal på nån rast i eftermiddag. Ska kolla med Daniel om han är hemma så jag kan komma ut på Frösön en sväng när jag slutat. Isf kan vi handla middagsmat efter att jag grävt i förrådet.

Lindha - Är du i stan när jag slutar? Äter du med oss då eller ska du vara BI?
Jessica - Vad gör du? Är du lika nervös som jag är inför morgondagen, jag kommer iaf inte kunna sova inatt. Hur har det gått med håret, fick du ut det? Äter du också middag med oss?


Puss

VI VINAR! /MH & LE

Ja, det gör vi. Och det ska vi.

Man skulle kunna säga att ikväll ska det skapas citat till citatböckerna. MEN! Jag anser mig själv höra till de, kanske inte klokare, men i alla fall smartare i de här gänget pga att jag tänker lite mer först innan jag öppnar munnen än vad L och A, och även ibland J gör.. Jag säger inte att jag är bättre än er, men jag säger inte allt högt lika fort som er. Och det säger en hel del om er, för bland mina andra kompisar, ex laget, så brukar det var jag som säger ngt innan tanken riktigt har nått fram.
Tuuur att min kärlek för er är oändlig då.

Fan vad jag svamlar. Och jag har druckit e t t  glas vin.

Håll tummarna att mitt knä inte är helt paj i morgon och att jag inte får för mig att börja hårddansa ikväll. Bah.

Ha en mysig filmkväll, Ana, Jess å c/o och ni andra. Njut av kvällen även ni.
PUSS

Ps. L, det där med mammutarna lägger jag helt över på dig, det var mer din diskussion med dig själv, jag var med på ett hörn..

Hästtjejer!

Åh, jag är så spänd och det ska bli så roligt. Vi ska börja rida, på hästar!
Var en evighet sedan jag red på ridskola, tror jag slutade när jag var 13 år eller nåt. Sen red jag ju en privathäst i ås i några månader. Men man är nog ganska ringrostig, jag hoppas det är som att cykla. Att allt kommer tillbaka när man väl hoppar upp.

Jessica är och rekar lite på Ås ridskola idag och om hon fastnar för stället så börjar vi förhoppningsvis så snart som möjligt.


De e lördag.

Man tror alltid att man vet. Men det gör man ju aldrig, man lurar hela tiden sig själv när man tror att man alltid vet.
Man tror man vet och så blir man lurad. Sällan något dåligt att bli lurad - men poängen är att man oftast blir lurad. Men svamla bättre..


Inatt drömde jag om rejält otäcka utomjordingar och att jag fick tag på ett jättebillig flygbiljett från Bromma till ospec ort, sista minuten flygstol för 199:- problemet var bara att vi landade aldrig, vi fortsatte ut i rymden i säkert en evighet och det var ju inte så roligt.... trots allt.


Det ena eller det andra...

Åh, jag har svårt att bestämma mig. Ska man våga chansa?

Är så jäkla sugen på att göra en säsong i Åre. Men det skulle innebära att jag säger upp mig från jobbet, bara är garanterad en fast månadsinkomst fram till maj och sedan måste söka nytt igen. Till råga på allt så har jag precis tackat ja till att börja jobba natt. Något som jag velat ända sen jag kom tillbaka hit. Pengarna är mycket bättre och jag trivs med nattschema. Dessutom har jag ju även inhandlat en lägenhet som jag inte bara kan strunta i att betala av varje månad.

MEN
, och det är verkligen ett stort men, jag måste komma härifrån. Jag måste först och främst komma ifrån det här jobbet, inte så att jag vantrivs, men jag har fastnat. Jag vill ju inte sitta i telefon resten av livet. Jag måste prova på nåt nytt för att komma i underfund med vad jag vill bli när jag blir stor. Det är iaf så jag inbillar mig att det är. OCH jag vill gärna bo i Åre en vinter.

Såå, summan av kardemumman. Det kanske är dags att chansa och att se vart det leder. Om jag inte gör det nu så kommer det ta en evighet innan nästa chans kommer, det blir väl isånafall nästa höst som jag trampar på samma ställe och har samma funderar. Bara det att jag har blivit ännu äldre.... nää, ingen åldersnoja eller 25årskris här inte! Haha.

Äh, jag hyr ut lägenheten! Vill någon hyra en supermysig 2:a i centrala Östersund? Vi kan säga 4800 i månaden. Möblerad. På obestämd tid. Från och med...hm.. 1 december!

/AL

Kan meddela dig Hestner en sak..

Att vi kunde ju faktiskt helt ha slopat vårt surr igår ang vart det kan finnas mammutar.. om dom finns på Grönland eller Island.. för dom är fanimej utdöda för flera miljoner år sedan upptäckte jag nu när jag googlade mammut+zoo.
Att vi ens ställde oss frågan vilket zoo dom kan finnas på.

Så.. som du märker så kan även du få en egen citat-bok. ha!

Kärlek <3
L.


Piggare /MH

Alltså, det stavas s j ä l v d i s c i p l i n, tjejer! Jag har det!
Eller ja. Jag har det just nu, rider lite på vågen så att säga, det kan ni väl ge mig och hoppas att det håller i sig.
Och det gäller inte allt, mest bara plugget.

Men det här med att plugga hemma, distans. När det finns tusen andra saker att göra liksom.. Men jag har varit superdutikg de inledande veckorna! Och det är så skönt att kunna välja, sitta hemma eller gå en sväng på skolan (vilket jag inte gjort ännu). Men nästa vecka är det föreläsningspremiär! Jihoo!
Men fram tills dess ställer jag klockan på 07.15 och sitter till 13 ca.
Idag hade jag bara tre kapitel att gå igenom (tar resten på bussen till Sundsvall imorrn) och nu är jag klar för dagen liksom.  Men vet ni vad det bästa är? Att även om det är ovant, tar tid,och är nästan uteslutande på engelska så tycker jag det är så sjukt intressant och känner att jag verkligen är på rätt spår.
Fantastiskt.

Vad ska vi göra ikväll, då? Det är ju H E L G!
Anna jobbar ju, jess vad gör du? men du rå toffel-Lindha? hört att Buckor är toffel numera.. medan en annan möts av the silent treatment. Nänä, men njut nu mina fina. Det är ni värda. Ja, det är ni faktiskt. Och jag är inte bitter, men jag gillar att spela lite på det ibland... ni sympatiserar som så gulligt då.)

Jag slutar 18, öppen för förslag.
Vi ska ha en fantastisk höst-helg! (Trots mitt onda knä)

CIAO.


God Morgon tjejer

går å lägger mig igen.


Skål förresten


Åkte till grannbyn

idag då. Var ju inte så fint väder som vi hade önskat men å andra sidan så hade vi två hundar i bilen när vi strosade i affärer och åt lunch så det var väl dom glada för.

Tillbaka i hemmet, snabbröjt och nu sitter jag å l på varsin sida i soffan med varsin dator. Ska snart slänga ihop en kalops, inte för att vi kommer äta den. Är fortfarande supermätta sen lunchen på bahnhof. Men för att köttet är tinat och då är middagen fixad till imorgon.

En hel del har planerats idag, vintern är så gott som fullbokad. En helg i sthlm, eller för all del nån annan europeisk storstad. Sportaktiviteter, där blev det lite svårare att välja. Men till slut konstaterade vi att vi ska börja spela tennis. Med racket och inte med klubbor. Backträning, antingen i frösöbacken eller i åre/duved. Längdskidåkning, både med turskidorna och ett eller flera försök med skateskidor. Självklart några fina dagar i duved å åres backar också. Åhh, jag vill bara ha vinter nu! Geeee mig snöööö, soool och en öl på fjällgårn. Haha, i väntan på det så gör vi ett besök på pause ikväll, kanske till å med oscars.














/AL

Kvalitétsdag.

Det är så sjukt dimmigt ute. Det har det varit senaste fyra mornarna, och efter det har den klarblå himlen tittat fram så vi hoppas på det i dag också. För idag är det dags för kvalitétsdag.

Jag, Anna & Lindha tar vårt pick och pack och drar till Åre över dagen. Inte vandra, vilket man kankse borde göra den här tiden på året, men eftersom jag vred mitt knä på matchen i lördags är inte detta aktuellt.
Utna vi satsar på en tur på byn, lite fika/lunch, jag lär ju hitta en vinterjacka för 5000:- och kommer vilja ha den men försöka hindra mig själv från att köpa den med mantran som "Maria, acceptera att du är student nu och inte har din månadslön kvar", och "Maria, du har köpt en ny vinterjacka varje år de senaste 5 åren och har fler dunjackor än vad du kan använda"..
Utöver det ska vi ta en sväng förbi Tännforsen. Vi ska ta fina bilder sa Lindha, så går det som det ska kanske ett par fotobevis dyker upp här framöver.

Men framför allt ska vi ha en mysdag, umgås, lösa världsproblem och njuta av härlig höstdag!



Så jag räknar jag med att det ser ut i Åre idag, kring typ...nu.
Och så åker vi dit snart! Fantastiskt ju!

/MH


bästa bästa.

Anna drog till stockholm några dagar hon då så nu är jag ensam hemma. Helt och hållet. Räknas inte att B-I:arn är hemma några dagar för hon prioriterar knappast att sova med mig iaf ;)
Men jag får låna henne en stund ikväll iaf.. vi har ju länge pratat om våran turkiska afton och nu när Anna inte är hemma (stora protester på musiken då) så tänkte vi passa på - vad det innebär vet vi ju förstås inte.

Känner jag oss så lär det sluta med marioparty och mariocart (givet rosé och utgång) ist..
Bli mer förutsägbar...

MH - liiiiiiiite orolig då över alla dina anteckningar sen igår... håll dom för dig själv och gör dom ALDRIG offentliga!

L.


what´s the point

Men hej och välkommen fredag! Du är.. hrm... var.. efterlängtad!
Surr surr surr.. bla bla bla...
Kvällen bjuder på middag hos Jess med några av er underbara. Mest inte troligt B-I:arn då förstås. Sen beger jag mig ner mot Ferna och ska få däng i FIFA men kommer förmodligen dänga tillbaka på Mariocart och Marioparty så det jämnar ut sig. Krävs mer skills i Mariocart så det är ju faktiskt mer prestige att vinna det då. Några kalla på det så slipper jag bli grinig när det går ont för mig.

Men i skrivande stund sitter jag och stirrar mig blint på mobilen och väntar... väntar... börjar bli j-vligt orolig, får jag inget livstecken från dig snart kära bror så tar jag med mig Anna och åker ut på Frösön och letar efter dig. På riktigt! Skitföreninginval!!!



Väntar på paket..

tra-la-la-la!

Tidig start på jobbet, tidigt slut på jobbet. Sen ska jag rycka upp mig själv. Går ju inte att gå omkring och deppa när man inte har något egentligt att deppa för. Jag tror jag har lidit av en släng av höstdepression. Men jag antar att det hör till. När jag vaknade imorse klockan 0500 av att lindha låg och höll om mig så insåg jag att jag är otroligt lyckligt lottad. Bästa bästa vänner.

Skulle egentligen ha åkt till Sthlm imorgon men eftersom flyget blev fullbokat så får jag åka på lördagmorgon istället. Lördag ska jag försöka hinna träffa så många som möjligt och sedan pratades det om inflyttningsfest hos Andréa. Lugn Lundin eftersom jag och mamma ska springa tjejmilen på söndag.

Äh, lunch nu.

feelings

Vi tyckte tydligen de va lämpligt att köra några lipar-och-tycka-synd-om-oss-själva-kvällar här hemma. Så vi hyrde kärleksfilmer, sorgliga filmer, en påse godis och gräver ner oss lite... jobbigt va.. gräv gräv.. just ja.. inte att glömma alla lovesongs ju..

remember me och tårarna rinner. bli mer patetisk.

/S-F



RSS 2.0