Då var det dags..

Så var det äntligen tid att bli 1 mars. Som jag har längtat och längtat efter dagen som kommer efter den här natten, att äntligen få packa in kläderna och köksprylarna och börja dona med att få allt som jag vill ha det.

Appropå kläderna så behöver jag på riktigt hjälp. Det är fyra stora flyttkartonger med kläder, en stor 70litersryggsäck, min stora bag och flera matkassar med kläder. Jag har två garderober och särskilt stora är dom inte, behöver dels sortera bort lite kläder (det kan betyda skänka till kompisar om man är tidigt ute) dels köpa en byrå att förvara en del av kläderna i.

Idag var jag i lägenheten och lämnade av det jag kört upp från stockholm, är så jäkla nöjd. Badrummet är lika litet som jag mindes från visningen men som tur är så ska man väl bara vara en i taget där, lite förlåtet för ytan blir det när man kan sitta ner i duschen och duschen har massagefunktioner som jag aldrig kommer lista ut hur dom fungerar. Köket är grymt, diskmaskin, ismaskin som jag aldrig kommer lista ut hur den fungerar, inbyggd micro och en massa förvaring. 

Måste packa det sista för att sedan gå och lägga mig, känner mig som ett barn dagen före julafton!

En helg i lugnets tecken

Helgen har varit så där lugn och skön som man verkligen behöver ibland. Fredagskvällen spenderades på Kellys vid Medborgarplatsen med Moa och Kattis och Kattis vänner uppifrån. Det dracks några glas vin och det surrades en del och sedan drog vi iväg lite snabbt till en bekant till Moa för att lite senare hoppa på tunnelbanan och åka hem. Faktiskt i rimlig tid :) 

Lördagsförmiddagen användes till att storstäda lägenheten och sedan plugga lite. På eftermiddagen kom Anna och hämtade upp mig och så bilade vi till Kattis för att hämta upp henne för att åka och handla. Det inhandlades en massa gott, ostkrokar, godis, grönsaker och dipp, och så åkte vi till Kattis och fixade i ordning allt och bänkade oss framför Melodifestivalen. För övrigt, Py Bäckman, hjälp!

Idag har jag och Mikael varit och käkat amerikanskt på Dollys. Vi skulle gå på bio efteråt men Shutter Island var fullbokad och det var den vi ville se. Men det får bli i veckan i stället! Så vi handlade lite på Lillis och sen åkte vi hem och satte på ett avsnitt av "The Wire" istället.

Och det kanske behövdes en lugn helg för Mikael berättade att jag hade varit i farten på natten igen. Han hade vaknat av att jag satt upp i sängen och slog frenetiskt på täcket runt omkring mig. När han frågade vad jag gjorde hade jag svarat att jag var tvungen att kolla om lejonet hade lämnat något efter sig. Ja vad säger man..

Så här fina tulpaner fick jag av Mikael i fredags! ÄLSKAR tulpaner, de är ett av de bästa vårtecknen!


(Och var det någon som sa beach 2010..? Inte det? Nej men sicken tur då! :))


Puss mina fina!
Buck


Smink, smink, smink!

Det är så roligt med smink. Karlar förstår ju inte det där, varje morgon är som terapi för mig när jag får sätta mig framför spegeln och sminkbordet och fundera lite över allt och inget. Kanske inte just sminkandet men den tiden man får för sig själv samtidigt som man håller på att vakna till liv är guld värt.

Har hittat superduperbilligt smink som smink - Linda tipsade om. Ska beställa och testa så fort jag får tillbaka mitt kort!


e.l.f heter märket men det trista va att det fanns en massa produkter som jag ville ha men som inte fanns i lager utan skulle "coming soon". Jag hoppas soon är ungefär på måndag för det kliar i fingrarna på mig!

Nej, nu måste jag rusa. Ska hämta upp lägenhetsnyckeln och sedan bege mig mot huvudstaden!

Trevlig helg!
/A

Visste ni att..?

10 saker tjejer gillar hos killar – i smyg ÄR:

1. Skäggstubb
2. Nördighet
3. Hårigt bröst
4. Flitig bokläsare
5. Gråter till filmer
6. Sjunger med i låten medan man dansar
7. Grått hår
8. Att vara svettig efter träning
9. Glasögon
10. Sportdåre

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article6675181.ab





Nu har jag snart gjort den här dagen till fullo, då blir det hem och inta ryggläge i soffan precis som igår. Ligger där och njuter av mina sista dagar som torvallabo, ibland blir jag sugen på en kopp kaffe och då ropar jag på mamma. Hon fixar! Sen blir jag kanske sugen på en macka och ropar på mamma. Hon fixar. Sen blir jag kanske lite trött och vill att hon släcker lampan. Hon fixar! Sen kommer jag på att jag har en massa smutstvätt, då lägger mamma den i tvättkorgen och ropar på Lars-Åke. Han fixar.
Jag har det ju faktiskt väldigt bra, nu kommer jag måsta göra allt själv igen. Vilket tufft liv jag kommer få.

/ASL


Kul att man har missat ännu ett guld!

Bara för att jag har myror i kroppen och inte kan sitta still ibland. Då finns de bara en utväg¨å de är att gå ut och gå av sig lite energi.. De funkade dock inte för just nu ligger jag i sängen pigg som en mört!

Förresten visste ni att man inte säger mätt som en plätt (vilket jag alltid trott man säger) De heter tydligen lätt som en plätt.. ?? Jag började fundera på just de, hur en plätt kan va mätt å då blev jag strängt rättad att de inte ens hette så.. Däremot lätt som en plätt är ju inte heller helt rätt för de finns ju lättare saker.
Funderingar funderingar..

Har som sagt varit ute och gått en timme i -20 grader och var tvungen att bada mig varm när jag kom hem. De är faktiskt mysigt, jag å katterna. men efter en stund får man andnöd av nån konstig anledning.

Vi var och kastrerade katterna igår och fick reda på att tjabo har hjärtfel! De är därför han låter så konsigt helatiden, hans snarkningar.
Men eftersom han är innekatt kunde han klara sig fler år än om han va utekatt och hur länge de kunde hon inte svara på. De känns trist. Han e ju så liten lilla tjabo!

Ska försöka ta mig upp till hockeyn kl 6 imorgon. Passande att m åker på jobbet kl 6 imorgon och kan väcka mig! Han har fått 3 uppgifter, se till att väcka mig, trycka på tvn och trycka på kaffebryggaren. De här kan bara gå vägen!
Den ska ses..

Kul å titta igenom gammla bilder! Dagens tema .... Trött:)

 

















Mm måste jaga sovtåget nu..
Gotnatt!






melodins sahlin.

Nog för att jag ÄLSKAR snö, vinter och kyla och skulle mycket mycket hellre föredra en ny istid framför ständig sommar MEN jag blir kopiöst vansinnig när inte bilen startar och nu har jag gjort slut på batteriet i den också!!!!
Det har visserligen sjunkit.. stigit.. eller vad det blir..  från -37 till -24 vilket är ok temp för mig men inte för bilen! Ahhhhh SUCK!! Så nu är jag med andra ord fast i min ensamhet denna lediga dag!


Ska inte gnälla.. det finns bilägare som har det värre..




Jama ansträngt

Gladare nu för jag hittade en sån rolig sida!

Har gjort några anagram av liggerjapanikinas bloggare, kan ni gissa vem som är vem? HÄR kan ni också leka lite jama ansträngt :)

Smörja Cellist Hes
Innan Ludna
Melodins Sahlin
Smitaren Hare eller kanske Einar Hamster (HAHA)

/Bacon Kurderna

Stanna hemma!

Kan nog inte ens börja med att beskriva hur irriterad jag är just nu men jag ska försöka. Som ni kanske vet så har det snöat här i den kungliga hufvudstaden. Och även fast det vanligtvis snöar på vintern, i alla fall om man bor i Sverige, så verkar det inte riktigt ha sjunkit in hos Stockholms befolkning, Stockholmarna. Detta gör att det blir KAOS i lokaltrafiken. Minst sagt.

"STANNA HEMMA" säger SL och verkar tro att alla som har turen (?) att bo i Stockholm är egna företagare, anställda med flex eller arbetslösa. Jag, som inte är något av ovanstående, måste åka till skolan för att gå på mina föreläsningar. Eftersom jag inte bor i Flemingsberg, där min skola ligger, så måste jag använda mig av först buss och sedan pendeltåg för att komma till skolan. Det är nu problemen börjar. I morse väntade jag i 30 minuter på att min buss skulle komma när jag skulle ha väntat två. Detta innebär att eftersom bussarna går med 10 minuters mellanrum så var det två bussar som inte behagade dyka upp. På pendeln däremot hade jag lite större tur. Där tog det bara 25 minuter att åka sträckan som vanligtvis tar 6 minuter, tack SL!

Mikael den stackaren som vanligtvis har turen att åka tunnelbana i princip ända till dörren på jobbet måste nu gå två tunnelbanestationer för att komma till Liljeholmen eftersom att tunnelbanorna inte kan gå utomhus. Och då ska det tilläggas att tunnelbanan åker utomhus i cirka 20 meter innan de åker in i en tunnel igen för att åka till Midsommarkransen som i alla fall är en hållplats närmare oss. Och kön till ersättningsbussarna som kör sträckan som tunnelbanan inte kan ska vi inte ens prata om. Vi snackar 30 minuters väntetid bara i kön till den. Jag vill flytta hem till Norrland där bussarna inte stannar för lite nederbörd.

Är så arg och kall och hungrig nu så jag tror att jag smäller av. Och dessutom har jag tandvärk.

Hemma efter en bra helg..

Pju.. att vi tog oss hem tillslut de hade man inte kunnat tro! Se så lite snö kan ställa till de.

Jag är supertrött idag. Har varit hemma hos mamma på födelsedagsmiddag!
Trevlig som man är somnade jag på soffan precis efter mat å dusch å vaknade när dom tänkte skjutsa hem mig=) jaja.. Jag får va trevlig en annan dag.

Mm skönt att man har duschen gjord och bara kan fortsätta sömnen här hemma nu..
Invänta att klockan ringer kl 6 imorgon för hockeytime och plugg inför provet kl 11.  (skönt att man är ute i god tid med pluggandet)

Mer såna här helger med utgång, mys, god mat, och massa surr.. Skönt för Andreas att han har cs med dom där jätte hörlurarna annars skulle han ha hål i huvet efter 3 dagar med oss..
Å jag längtar till påsk nu! Då blir det iaf skidor! + att en del saknade älskade vänner kommer hem ifrån stockholm under den veckan! Me like.. Andrea om du inte redan visste de så ska du åka slalom då! Anna trodde de skulle gå bra om jag va med som är lika kass och INTE lurar med dig in i skogen eller nerför nåt stup eller liknande som anna å lindha skulle kunna få för sig!
Alla andra känns mer lättövertalade men andrea, sug på den ett tag=)

Jag lyckades smälla igen en bildörr rakt över min egen hand inatt och den är svullen å blå å lite orörlig.. Klantigt minst sagt! å ont..

Ne nu ramlar matte in här, ska försöka bete mig som en människa nu dom 3 minuterna till jag orkar va vaken idag.

Sovgott mina kära..
Puss/Jess










Men vad hände??

Här har man masat sig åre för att åka skidor och vad händer?! Jo de snöar i cirklar och är ca -18 ute..
Så här sitter vi jag, anna, lindha, cattis, andreas och mattias johansson och har ätit frukost. Funderar på vad som händer idag, kanske åker in och gör åre en sväng och sen dressar om för utgång ikväll..

Gårdagen var mysig och den blev ganska tidig. tack för det idag..

På återseende!
/jess

Snabbis!

Vi drar en liten snabbis nu. Sitter hemma hos hyllan och väntar på att tåget som är försenat ska närma sig östersund så vi får hoppa på det.

Planen är att kolla Sveriges hockeymatch på pigo ikväll. Imorgon blir det skidor och sedan after ski. Sedan har jessica blivit tvingad att laga fläskfilegratängen med ädelost imorgon och sedan tar vi en utgång imorrnkväll. Tror det blir en bra helg det här!





Jaaa.. nu springer vi till tåget

/ASL

Goddag vänner!

Jag har verkligen måndag i kroppen idag. Var ledig igår och spenderade dagen tillsammans med Lindha och hundarna i Duved. Det gjorde för övrigt att jag inte bara har måndag i kroppen utan även ont i kroppen.

Efter att ha hejat som en galning på Kalla och Hellner i måndags så blev jag ju så inspirerad. Jag trodde verkligen att det där med skate är något som jag verkligen kan. Det är min dolda talang och jag ville verkligen upptäcka den och göra något bra med den. Så var det inte. Jag och Lindha var ut på förmiddagen igår i elljusspåret i duved, jag skateade (eller försökte, såg nog mest ut som en blandning av att jag var nödig och höll på att ramla) och hon körde klassiskt. Jag hade Levis i dragsele och om han drog så mycket vet jag inte, han sprang mest runt och kissade och var rädd att jag skulle köra på honom. Men det var roligt! Det var jätteroligt faktiskt, jag behöver nog några gånger till för att slipa tekniken innan jag satsar mot ett OS i ryssland.

Efter turen i elljusspåret tog vi med oss turskidor och hundar och åkte till Cattis och Alex och hämtade de stora bamsehundarna. Sen skidade vi tillbaka till Lindha och fick till och med sällskap av solen och några älgar. Så härligt!

Men om man på riktigt, vid 25 års ålder, ska satsa på ett att få vara med i ett OS. Vilken gren är då lättast? All form av skidåkning känns uteslutet, jag och lindha funderade på om Curling kanske vore något?

Eller backhoppning? Fast efter att ha sett Anja Pärsons backhopp igår så var inte så lockande. Curling är nog säkrast för mig, har ju fått höra att jag är feg som tjuren Ferdinand. Skulle Ferdinand vara med i OS så är det väl i curling.

/Anna

OS är helt plötsligt jäkligt kul!!

Jag är helav eller helpå...
Man måste som bara introducera mig i nåt så bli jag smått fanatiskt..
Som nu..  Funderar på att sitta uppe å se kanadas hockeymatch inatt när ja ändå börjar 13 imorgon..
Hmm de innebär att jag måste somna snart och ställa klockan.
Men nej SÅ kul är de inte.. De är få saker som skulle väcka mig kl 2 inatt.. (och hålla mig vaken)
Men de va en sportig tanke av mig.. intresserad eller va de nu blir..



Har haft en jätteskön kväll i min ensamhet... Har plockat ur en asiat ur mit huvud och AJ vad ont de gjorde och badat för att plåsta om mig själv lite..

________________________________________________

Jag förstår inte hur de ska gå med åre i helgen efter dagens teorilektion..
Prov redan på måndag men jag ska fixa de.. Får vrida och vända på tiden! :)
Fasiken, de är lite fort att läsa i dubbel takt känner ja! har pluggat 5 veckor och hunnit med 4 prov (ganska stora såna) en uppsats + massa annat.. De är skoj men de är mkt när man vill göra annat på helgen än att plugga.

Nu blir de nog sängen och imorgon vid 8:00 ramlar jenny in här för att få nytt långt hår!
Planen är att kliva upp då matte åker på jobbet, vid 06:30, gå en runda och sen hinna hem tills jenny dyker upp men den planen är fortfarande under bearbetning.

_________________________________________________

Natti natti folket//Jess




Katarina Margareta Johansson

Debut i reklamsverige!

Andra trailern.
Sötnöt!

...

De blev en helomvänding i schemat för kvällen...

Jag såg för djupt ner i glaset


och blev såhär...



Kvällen började med en myskväll med sara, emma och sofie i soffan här hemma, lets dance och massa prat..
Sen dök anna upp med den briljanta iden att dressa om ifrån mjukiskläder till nåt lite mer party och gå ut och titta en sväng..
Vi hamnade på dalhwinnie bland vin och öl...
Matte och dennis som hade hållit igång ett bra tag dök upp... De va ett tag sen de startade och de syntes..
Nu klockan 03:20 ligger en heelt utslagen påklädd kille här bredvid mig å snarkar, anna å dennis ligger i ett varsit hörn av soffan å snarkar.
Å här ligger jag, halvvaken och fundersam på kvällen i helhet.. Jag ska ju ut imorn! Hur ska de gå när jag är full idag? jaja...
Maria jag är ingen svikare! Å föresten har anna lovat nåt ikväll som hon kommer hålla.. de är till vår fördel imorn gumman=) yes yes...

Ne nu måste jag försöka jaga ifall sömnen.. jag ska ju trots allt upp på isen och åka långfärdsskidskor vid 10 imorgon och sen middag på dahlwinnie på eftermiddagen å sen utgång på kvällen så sömnen behövs!
GODNATT!!

En bra idé?

Pengar? Nej men du kan få en ritad spindel istället!

PUSS
A.B

Underbara dag!!

Dagar som idag kan ban bara le...
Underbart att bo i östersund när det är -15 och strålande sol!
Jag och anna tog en morgonprommis runt berget, pratade igenom allt och inget som vanligt och bara njöt av det underbara vädret!


















 SJUKT FIN BILD PÅ DIG VÄNNEN















Kameran måste bara komma till användning såna här dagar=)

Nu är det frukost dax och möjligen en dusch för man blev varm av alla dessa backar!
Hoppas alla får en bra helg!
/Jess


Malte <3

Mamma ringde idag och berättade att de hade varit tvungna att ta bort en av våra katter, Malte. Han blev dålig i lördags och i måndags körde de honom till djursjukhuset för att kolla vad som var fel. Han hade fått lunginflammation så de lade honom i ett syrgastält och gav honom antibiotika direkt i blodet för att se om han blev bättre. Men det blev han inte. De sa att hans symptom inte liknade de vanliga symptomen för lunginflammation och trodde istället att det var något fel på hjärtat. Han blev bara sämre och sämre så till slut hade de ringt från djursjukhuset och sagt att de var tvungna att ta bort honom så då gjorde de det.  

Jag är ändå glad i olyckan för att jag inte bor hemma eller har bott hemma med Malte överhuvudtaget. Då skulle jag vara förkrossad just nu. Visst har jag gråtit så det har skvalat idag men jag kommer ihåg när vi tog bort ”min” katt, Snusken. Tror att jag grät i en hel vecka. Hade ju haft honom i 15 år och helt plötsligt en dag var han bara borta. Husdjur blir ju som en familjemedlem.

Min kompis Evelina och jag pratade om just husdjur igår och hon sa att eftersom hon aldrig haft något så kan hon inte riktigt förstå smärtan när man måste ta bort det. Det får mig att tänka att jag kanske inte vill skaffa mig något husdjur mer men om jag samtidigt väger alla lyckliga stunder mot smärtan som kommer när de försvinner så väger lyckan över BIG time. Önskar att jag hade en liten kisse att mysa med nu.

Pussa lite extra på era katter och hundar idag, det är de värda!

Puss
A


Mjuuusick

Musik!

Ge mig tips på bra springmusik, gärna såna låtar som man kan så jag kan sjunga med. Sjunger så vackert när jag har hörlurarna i att jag blir rädd för mig själv!

Dagens tidsfördriv är lamebook.com 


Kom igen nu, låttips! Andreas, vilka låtar lyssnar du på när du kör skoter och låtsas att du är med i en skoterfilm??

Hittade precis ett recept jag funderar på.. Men vad blir de när de är klart?

Receptet heter nämligen Snabbfejkad Smörgåstårtesallad alias Räkmacka utan macka??
2 stora skivor skinka (typ Lönneberga eller motsvarande)
4 skivor fet stark ost
1-2 dl skalade räkor
2 st kokta ägg
Gurka
Majonnäs

De här känns ju mer som en hög pålägg... =)

Jag tvekade länge men gjorde tillslut Ooopsis.. Helt ok, matte dömde ut dom men han är på dömma ut humör idag. Bakis kallas även såna dagar..

Så.. Kan jag nu kemiprovet tills imorgon eftersom jag håller på å bakar? svar nej... Men de går inte idag.. De känns som mitt huvud är fullt! Fokuserar på helt fel saker just nu men de är bara så.. I got to deal with it..

Gjorde även en supergod middag idag som jag vet lindha hade älskat!
Fläskfilegratäng med ädelost och bacon och massa annat! Jag och Sara åt de hos mamma igår och de va super! Å då trots att sara hatar ädelost.. =)

Jaja.. Jag vill mest skriva nåt annat än kemi just ikväll..
Snart är de måndag vänner!
Sov gott... /Jess






Hej mina fina!

Tänkte att även jag skulle komma till skott och premiärblogga men har som dragit på det ett tag. Men nu snubblade jag över den här bilden och kände att jag inte kunde undanhålla den från er :) 




Titta vad glad han är den lilla sälen!

PUSS
A.B

/L.

Tappa tvålen i duschen.. vände mig om för att se vart den tog vägen.. satte foten på tvåljäveln och drog en vurpa i duschen med huvudet in i kranen.. låg kvar på golvet å grina en skvätt av både självömkan å smärta. trist.

nu ska jag på ica å köpa en pump-tvål istället.


Ett blont bildbevis tillägnat kattis...

Först vill jag påpeka att kattis har anmält sig på statist.se så att de kan plocka henne som statist till nåt som de tycker passa bra in på hennes profil.. (tror de va statist.se) 
Så idag har hon gjort sin första statistroll som Petra Medes hårfrisörska i en trailer som kommer gå på 3an i vår... Haha alltså de är ju så jäkla kul! You go girl..
Tror bestämmt att de är en viss Jennie Ericsson som har dragit med dig kattis in i statistsvängen..
Jag kan inte vänta tills jag får se detta på 3an!

Sen utlovades ett bevis på min blonda frilla så here you have my dear friend..

Man kanske inte ser de blonda så bra men jag upplever iaf mig själv som blond med massssa guldtoner i..

Nu ska jag ringa kattis å se hur de gick idag, såg nämligen precis att de stod hollywood nästa på din status.. haha sötfia..

Åå jag har föresten hittat 2 outfits för kvällen som jag är toknöjd med så ikväll blir de kul å klä på sig=) yoho
Puss på er!

Vilken jävla skön tjej hon är!




Man blir ju så glad av denna människa.. Har precis kollat på mitt favoritprogram made in sweden!
Hon har ju sån pondus på nåt sätt samtidigt som hon e så jäkla jordnära å bara genomskön som person!

Anna jag har en dålig nyhet till dig imorn..
Men först sover vi för jag orkar inte ringa nu..
*Mitt mål för morgondagen är följande:
*Uppstigning 08:00
*kaffe
*morgonprommis
*frukost
*plugg minst 2 timmar morgon
*en runda på stan och joina övergivna christina på jobbet ett tag
*mer plugg
*göra mig redo för klassfest

Att planera är aldrig fel men hur de går de får vi se...

.. Hoppas alla får en bra helg!
//J



Som svar på din fråga, Jess...

..... i runda slängar 7-8 km. Runt själva berget.
Sen till och från stan-Frösön blir ju nån km extra.
Men jag har tänkt på det där, att när man går där själv är inte det där berget så jäkla superskoj.
Det är sällskapet som gör det. För då går man dessutom fortare.
Bör också tilläggas attt för att få ut max av bergsturen och dess vyer så bör det vara vår/höst/sommar. Vintern är inte optimal har jag konstaterat för några turer, man har mkt kläder på sig och man är allmänt osmidig(are)

Dax att återgå till jobbet.
Tjing.

MH

Hur långt är de runt dehär jäkla berget!?

Man går å går å går men de kommer bara backe efter backe efter backe..
Men såhär 1,5 timma senare är jag hemma och då har jag ändå sprungit ungefär hälften..
JAG FRYSER!  Å självklart dog musiken mitt på berget! då vill man ju bara flyga hem!

Nu blir de en frukost och en varm dusch sen lunch med kristina och efter de bild och form i 4 timmar..
Alla lektioner vi har är 4 timmar långa, spelar ingen roll om de är småföretagande, bild eller frisörteknik..
Men de känns ändå som de behövs de timmarna för att inte bara få packa upp å sen ner igen..
Men tänker ifall varje lektion på gymnasiet hade varit 4 timmar! då hade man ju dött!!!




Jag skulle varit klädd lite mer såhär tror ja...


Ne men gud va klockan va mkt de där går inte!

Anna receptet kommer sen.
//J


Nu är säsongen igång, ingen mer alkohol, ingen mer onyttig mat

Förutom på helgerna och en och annan onyttig middag under veckan. Låter som det är genomförbart, den här vita månaden som jag har haft och som faktiskt inte är slut förrän på lördag har faktiskt gått väldigt bra. Det blev ett litet undantag när andreas fyllde år, ett litet undantag helgen efter det när jessica och jag var i åre och sedan ett litet undantag när jag fyllde år. Helt klart godkänt!

Har träningsvärk idag efter springningen igår. Klappar mig själv på axeln idag och lägger mig raklång i soffan ikväll. Var förbi jessica när jag slutade och hämtade lite saker och blev bjuden på supergod kräftstjärtssoppa! Jag tror hon lägger upp receptet här inom kort om hon lyder mig nu. Vill bara påminna er om att den som vill är välkommen på kalas på skogsbruksvägen på lördag.





/A

Vem vet?

INTE JAG! JAG SKA TILL ÅRE ELLER KALL I MORGON, VET INTE SÄKERT. FÖR JAG SKA PÅ EN ÖÖÖÖÖVERRASKNING! HURRA VAD SPÄNNANDE! UNDRA VAD JAG SKA PÅ FÖR ÄVENTYR.
(OCH JAG BER OM URSÄKT FÖR DE STORA BOKSTÄVERNA, DET ÄR DEN HÄR LILLA TELEFONEN SOM INTE VILL LYDA)
NATTI NATTI! MH

Snart är de kört!


Vi har världens kåtaste lilla tjabo här hemma som springer runt och försöker få till de på stackars sheeba.. all the time!
Hon visar VERKLIGEN sitt missnöje och är även den som bestämmer här hemma så de går inte direkt vägen för han men de är ju så jobbigt å se.. Jag kommer på mig själv med att jag går omkring och skäller på honom helatiden men de är ju bara ett friskhetstecken.. veterinären sa nyss att hon tyckte vi skulle vänta, nu är han 8 månader och ja.. jag vet inte vad vi väntar på? Någon som hänger med?!
______________________________________________________________________

Jag är inne på min 2a dag i lchfs- tecken igen efter thailand.
Åt ju de i sep, okt, nov å gud så bra jag mådde.
Min mage fungera klockrent, mkt piggare tjej och gooodare mat!
Många gör det för viktnedgång och jo de gör väl jag med på sätt å vis men de är inte direkt en snabb metod.
kanske gick ner 5 kg på 3 månader = inte ens 0,5kg i veckan. Vill man bara de och har kontoll på sig själv är de bättre å räkna kalorier.. På mig iaf..

När man utesluter kolhydrater sådär helt ur en kost för att sen börja igen (december, januari) så blir de såna ytterligheter på nåt sätt, man märker så tydligt hur kroppen reagerar på socker när man inte ätit de på så länge. De är då man känner hur "illa" de verkligen är.. Jag blev skakis, trött, konstant hungrig och helt apatisk efter nåt med innehållande socker varje dag.. Å då inte typ en potatis utan choklad eller en semla eller tårta...
Jag kan inte minnas att jag va sånthär godistroll innan jag började med lchf men de va jag säkert, jag tänkte nog bara inte på de.. :)
Men nu vill jag tillbaka till att må bra..
Gör dock inte de nu idag eller den här veckan för den delen då kroppen inte ställt om än, får sånna snurrkänslor i huvet (typ som att jag är full) är sjuuuuuuukt trött och helt borta i huvet så skriver jag konstigt eller säger nåt konstigt så är de därför=)
Men snart så är jag smart och pigg igen!

Jag ser fram emot klassfest på plaza på fredag! de ska bli skoj, å annas mammas 50-årskalas på lördag! (eller nej inte 50års kalas, ... bara kalas eller fest eller hur va de nu:) ?

Nu blir de duschen, ansiksmask, måla naglarna, hårinpackning å sen finalen i paradise hotell. Vet inte varför jag tittar på de skritprogrammet egentligen, man lever ut sitt "dirty me" genom dom kanske.. haha..

Jaja godnatt gott folk!

Vänta nu... Jag har sovit 2 timmar ikväll efter skolan, vaknade 20:00 (sur över att jag missar halv 8 hos mig/dig)
har nu bloggat och druckit 3 koppar kaffe...
HUR TÄNKTE JAG NU? ? !!

/Jessica





...

måndag, måndag måndag hela veckan. Det känns som det är måndag varje morgon när man vaknar och det är det ju nästan. en sjundedel av ens liv går åt till att vara en måndag!Eller ja, det är ju kanske inte så svårt att räkna ut men det är ganska mycket ju! Å lika stor del är en tisdag och tisdagen är nästan värre än måndagen. Då har man varit tillbaka på jobbet en dag och har ändå fyra dagar kvar av veckan.

Min tisdag imorgon är ganska bra dock, jag tar lite ledigt sådär mitt i veckan och ska bara ha ne lugnt. Köpte ju nya fodrade byxor igår så nu kan jag börja springa igen. Nej men då tar graderna och sjunker så man sätter kallheten i halsen så fort man går ut, nu måste jag verkligen börja jobba på den här beachsäsongen! Med lite bra musik i lurarna så är det bara skönt att springa.

Det var förresten den här som jessica försökte lägga in.


/ASL

Dax för prov..

Å här sitter jag och bloggar ist för å pluggar de sista inför provet.. Så de kan bli!
Älskar fortfarande dom här mornarna med kaffet, stearinljusen och skolböckerna.. Undra hur länge=) Hoppas de håller i sig i 1,5 år!

Jag är inne i en skoperiod!
Se så fina...


Jag tittade igenom alanya albumet nyss å gud va jag längtar!




(haag hur snygg får man bli!)





Teknisk som man är försöker jag få in en låt här ifrån rihannas senaste skiva... rated r men jag fattar inte...
Så gör er själv an tjänst och lyssna på stupid in love! Den har gått varm här hemma i helgen! gryyymt bra!

Duschen och skolan kallar!
Ha en bra dag! /j 



RSS 2.0