Godmorgon vänner!

Nu är man tillbaka på arbetet, började 06 imorse och det var faktiskt inte så svårt att kliva upp. Sov i soffan hos Jessica och Mattias så det var ju nära och bra imorse.

Sitter här och rullar tummarna, väntar på samtal och läser lite på lokaltidningarnas hemsidor. En advokat som fått lämna förhandlingarna vid en ganska stor rättegång för att han var onykter, vinglade och luktade alkohol. Hos den ena lokaltidningen har man publicerat advokatens namn men inte på den andra tidningen, kan tänka mig hur diskussionerna gick angående detta. Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag ställer mig till detta. Jag tycker mest synd om de anhöriga till advokaten. Nu vet vi inte historien bakom detta, missbruk eller bara jäkligt olyckligt med en fest som blivit för vild kvällen innan. Jag vet egentligen inte hur stor nytta man har av att veta hans namn, personligen har ju bara min nyfikenhet blivit stillad av det. Och då är jag en väldigt nyfiken person. Så är det nog för de flesta läsarna. Eller ja, alla är nog kanske inte lika envist nyfikna som jag men det är nog inte många som kommer kommer sitta i en rättegång och tycker att det var nödvändig information.

Kanske bara är jag som är lite blödig nu och tycker synd om hans familj.




Paketöppning på prästgatan..


Egenhändigt gjord supergod smörgåstårta!






Strandrustad!


presenterna!... (allt utom katten)
... Påskkärring!




Tusen tack för alla presenter tjejer!
Saknar er! /A

Hur har jag tänkt mig de här?

...
Dagen har bestått av massa springade på stan halvbakis och skakis.. Jag blir så rädd för folk då jag är bakis så att springa runt på stan i flera timmar är kanske ingen bra ide.
Man skulle kunna säga att jag har haft en heldag med mig själv!

Vaknade vid 12 tiden med nån som låg och tittade på slalom i sängen, älskar och sova när nån annan är vaken, man känner sig så trygg då på någe vis..
Låångdusch, låångfrukost, och en lååång runda på stan..

Middagen bestod av olinepizza. (tack andrea för det gryma tipset) 2 pizzor och bea + cola i min ensamhet.. Man är ju tvungen att beställa 2 för att få dom hemkörda=)
De va iaf nån som blev glad när de fanns en oäten pizza här hemma när han kom hem..

Så... först bokar man en utlandsresa sen bestället man 2 pizzor med cola och bea + att det kom hem 2 chokladkakor med matte nyss!! Och ja just de, ett friscomål slank även ner runt ett innan jag somnade igår natt!!  Ätandes i sängen för att kunna somna in när sista tuggan var tagen!  Sorry kroppen!


Såhär känner jag mig nu!

Matångest? Nej de är onödigt men mätt?... JA!
/J

Nemen...

Se så de kan bli...

De blev tydligen mousserande vin, cider och drink såhär på en torsdagkväll...
Firar man födelsedag så firar man födelsedag!
Sen blir de oscars och plaza om orken håller! Skööönt med skolledig på fredagar...



// födelsedagsbarnet, maria, jessica och snart carro... (och matte nykter på ett hörn som snart kommer somna)



VÄRLDENS BÄSTA ANNA FYLLER 25 IDAG!!!




Vi älskar dig vännen!

Jag har en sällis tjej..

Hon vill som inte låta mig lägga fokus på nåt annat..En riktig uppmärksamanhetskatt är vad hon är..





________________________________________________________________________

Jag älskar att plugga! SÅ himla kul!
________________________________________________________________________

Att sikta på att kliva upp runt 8 varje morgon men de gör ingen om jag snoosar till 10 för jag hinner förhoppningsvis plugga till proven ändå.
Jag får sitta halva nätterna ist men de gör inget för jag har ändå så svårt att sova för tillfället..

Mitt schema är också toppen. halva måndagen i salongen, hela tisdagen, halva ons, halva torsdag och ledig fredag!
Men sen mycket plugg på sidan av men de gör absolut inget för de är ju så kul!
De är tillochmed skoj med molekyler och tvärbindningar!

Nu ska jag göra mig klar för en runda på stan med jenny innan första bild och form lektionen sätter igång kl 13...

Ha en bra dag alla glada!
/jess


KEMER HERE WE COME!

Nu har jag och Anna mulat semlor och av socker blir man företagsam!..




Så nu är resan bokad!
Totalpriset på resan blev ink transfer och flygmat 35 270kr / 6.. Alltså 5878kr var.
1000kr av dessa ska vara inne hos ving senast 5 februari som en bekräftelse på att vi ska ha den.
Sen resten senast 25 mars! (bra datum, haha)
Vi gör nog så att alla sätter in pengarna på ett konto och överför till ving därifrån.
Återkommer med boknummer och kontonummer.




Lindha kolla den röda, gröna, blå...

Nu är det real housewifes of new jersey... Just nu firar dom brösten.. De skulle man ju vilja, (kunna fira brösten) Kan bli ett underhållande slut på denna dag.

Sov gott /Jessica



Tjuvlyssnat

Frågar man inget får man inget veta ändå veta

Riobiografen, Eskilstuna

I biosalongen innan filmen börjar.
Tjej ~17: Robin! (Hon får inget svar) Robin! (Fortfarande inget svar) ROBIN!
En kille ~17 som sitter några rader framför tjejen vänder sig om.
Killen: Tjena!
Tjejen: Vad ska du se?


4 år.

Snart blir det 4 år. 4 helt underbara bästa bästa år. Jag skulle vilja överaska han med nåt roligt men har ju fantasi som en igelkott när det kommer till romantik! Romantik för mig är en heldag ute på skotern med gott fika och ett pimpelspö i handen och en kall öl i den andra, eller en dag på fjället med turskidorna och ett besök till lillåstugan, vilket tack och lov är romantik för även han så kanske det blir nåt i den stilen då, det är iaf skönt att ingen av oss är så mkt för "finmiddag" ute på en restaurang med blommor och ett bad och massa ljus - det är vi alldeles för rastlösa för båda två! :)

Imorn blir det skoter för min och Cattis del till vita renen för lite fika - kanske Jesper också skulle med men jag misstänker att det är mest för att hålla koll på hur vi kör.. ???

Jag vill ha hiiiiit er damer nuuuu! Puss.

Men hjälp!

Oj vad mycket det blir att ordna nu, saker som ska fraktas hem från Stockholm, köpa saker, adressändras, köpa saker, ordna med banken, köpa saker. Det roligaste är ju att köpa saker utan tvekan. Sen vill jag gärna ha allt klart på en gång, helst igår. Men nu ska jag vänta och vänta och vänta. I typ fyra veckor. Det är hur länge som helst.

Ska passa på att njuta av att få mat och husrum hemma hos mamma för det är nog förhoppningsvis sista gången jag kommer hem och ber om att få tillbaka mitt rum. Nu har jag ju min EGNA lägenhet. Oohh, jag måste köpa ett tv-spel!

Tack för den presenten!

Fick nyss det samtalet jag ville ha så tack för alla tummar som hölls. Det verkar som det hjälpte!

Bättre födelsedagspresent kunde jag inte få! Hej styleroom.se, nu är du min bästa vän har på arbetet!

Underbara underbara dag!!

Precis hemkommen från en heldag på skotern i en massa massa nysnö, så sjukt underbart roligt har det varit! Jag och Cattis håller på att öva på att få upp skotern på sidan på en skida ni vet.. går så där men framåt går det iaf.
Körde fast kanske 1000 ggr och körde ner i världens hål när jag skulle hoppa och inte såg att det var ett djupt hål med bara massa snö över, tvärstopp tog det men det gick bra, Cattis flög först rakt in i mig så jag flög in i rutan å sen flög hon bakåt ner i hålet, haha vilken syn! Men vi körde iaf inte fast flest ggr, det tror jag Jesper stod för!






Hålet som jag skulle hoppa över..















 

Nu blire pizza på Pigo!

/L.


Håll tummarna för mig nu!!

Jag bara väntar på att min telefon ska hålla sig tyst, det innebär i såna fall att ingen bjuder över. Jag vill ha, låt mig få, det skulle bli den bästa födelsedagspresenten jag skulle kunna tänka mig!


Nu är det söndagsmys.

Vilken rolig kväll lördagen bjöd på. En massa surrande och skvallrande innan vi begav oss till Bygget. En massa dansande innan klockan blev två och allt stängde. Jag tror minsann att stängningstiderna måste flyttas fram lite för det är alltid när man har som mest roligt som man inser att man måste skynda sig till garderoben för att inte hamna allra allra sista. Blev sedan en sväng till max innan vi tog med oss all mat hem och grisade ner lindas matbord. Idag blir det ganska få knop, mat var det sista jag tänkte på innan jag somnade och det första jag tänkte på nu när jag vaknade så jag antar att vi inleder med någon sorts frukost. Sedan om vi hinner bli körbara någon gång innan vi ska hem mot Östersund så kan det nog bli en skotertur.












Om jag hade tre valfria önskningar nu så skulle jag önska mig en varm macka, ett glas oboy och att någon tog bort det fula orangea nagellacket som tydligen var snyggt igår.

Ja...

Men då tycker jag att vi tar de hotellet fame recidanse för 6000kr.. Med närmare titt så ligger de bättre till och vi får chansen att bo jäkligt fint!
Ska vi boka de?
De är alltså den 4e vi måste åka då för veckan efter är mycket mycket dyrare av nån konstig anledning. Kanske att de är en röddag mitt i veckan.. Sådär som vi åkte förra året ni vet. Men de går inte i år tyvärr..

Nu ska jag duscha och göra mig i ordning för en tripp till åre. Skidor, våfflor, ev utgång och förhoppningsvis lite Lips för de har du väl lindha? har för mig att de skrålats i dom där mickarna nån natt för ett år sen! matte å anna var kungar på roxette och jag soov så sött tåget med lindha och andreas hela natten... haha.. Vaknade upp med en uppknäppt body jätte bakis skedandes med lindha och andreas.. yesyes..

De är nånting med åre, jag säger de igen! MAN BLIR FÖR FULL... De är därför jag tvekade idag om jag verkligen ska åka.. Men jo! man blir ju äldre med åren så de ska nog gå bra:)

(Usch, jag påminner bara mig själv om vad som kan hända om man går ut i åre och fördriver tid med att dricka champagne med andreas)



Ha en bra lördag mina kära..
/J







Men är han på riktigt?? Jag förstår inte... hjälp mig. På riktigt??

...


Uppsats om permanent...

... ska jag egentligen göra nu men jag råkade ramla in på vings hemsida istället och i telefonen hela morgonen.. Men resultatet av morgonen är iaf ett inlägg ang resan å de är ju bra!

Jag och kattis har hittat ett till hotell så nu får vi alltså rösta vad vi tycker!

Ett av hotellen heter fame residance och är 5* med ving..(alltså helt sjukt fint) Det ligger precis vid stranden och nära centrum.. Kolla länk och säg vad ni tycker. Priset på detta är ca 6000 per person  om vi är 6 personer som åker och de är självklart all inclusive. Är det någon mer som kollat schemat och ska hoppa på?
Här är det hotellet iaf:

http://www.ving.se/turkiet/kemer/fame-residence-kemer?TravelFinderQuery=0%3ad00010101n0%3a3_ARNd201004040%3an8%3af0%3an0%3an0%3a0%3a




Sen har vi det andra som vi pratade om
Crystal deluxe resort and spa 4,5* (vilket också kommer va toppenfint)
Det hotellet ligger inte långt ifrån de andra, den enda skillnaden är att de är en väg mellan stranden och hotellet. Kolla karta på länk så får ni se vart båda hotellen ligger..
Där kan vi välja lite om vi vill bo 3st i 2 rum eller 2 i varje rum och vi bokar 6 rum..
Priset ligger mellan 5600-5700kr peroende på vilket av rumsalternativen vi vill ha och självklart all inclusive i de också.
Kolla länk och tyck till=)



http://www.ving.se/turkiet/kemer/crystal-de-luxe-resort-spa/charterpaket?ItemId=13182&TravelFinderQuery=0%3ad00010101n0%3a3_ARNd201005040%3a1_3_AYT8%3af0%3ae13084%3a1_c6_42%3a42%3a42%3a42%3a42%3a42%3a1%3a0%3a&QueryDepCD=ARN&QueryDepDate=2010-05-04+00%3a00%3a00&QueryDestCDs=AYT&QueryUnits=0&QueryAges=42%2c42%2c42%2c42%2c42%2c42&QueryDur=8&QueryType=1&QueryResID=13084#price-list

Oj den va lång..

Ja.. de va de.. Nu finns ingen återvändo. Permanent here i come!

Ha en bra helg mina fina.
Lindha, anna jag ska försöka bli friskare tills imorn så jag kan hänga med till åre! Idag känner jag mig överkörd!
Puss!


let me sign.

















/L

Lång dag!

Jag sover dåligt på nätterna. Mycket på grund av att jag har nåt sorts elakt problem som gör att jag drömmer så mycket och så konstigt och vaknar flera gånger. Antar att det är något ogenomarbetat problem som gror och inte riktigt vill ge sig till känna när jag är vid medvetande.

Jobbade förmiddag idag. Sedan var jag iväg på lägenhetsvisning. Ingen fin lägenhet, luktade illa och skulle behöva mycket renovering. Den blir det alltså inte men det finns en annan som lockar. Efter visningen var jag iväg på banken och ordnade med lånelöfte så nu är det bara för mig att släppa på alla spärrar och hålla tummarna. Hoppas, hoppas, hoppas att jag snart har min lägenhet med rosa sovrumsväggar! Därefter jobb igen och nu har jag precis kommit hem och fått i mig lite mat. Tror jag kommer somna ganska ovaggad ikväll.

vinter vinter

Hemma igen efter ännu en underbart härlig skoterdag med sol och mycket lek och gott fika och sen en sväng på Hamrestugan! Alex står i skrivande stund och kockar mat till oss alla medan Cattis och Andreas ser på saw 5 vilket enligt mig och Alex är rena idiotin till film och ännu värre idioti att ens vilja se sån äcklig skitfilm och därför ser vi helt enkelt inte på den utan väntar istället tills det är dags för Sherlock Holmes! (kan också tolkas som: vi pallar helt enkelt inte såna filmer vi är för klena).
Igår blev det skoteråkning hela dagen och lite pimpelfiske men fick inte upp något ätbart storleksmässigt, grillade mackor och korv och sen åkte vi till Holiday för en fika och sen blev det bastu och öl på relaxavdelningen här i Duved och mat hos Zoran - en perfekt dag med andra ord!
Bilder kommer inom kort!

På lördag kommer två raringar upp!! Längtar! På lördagkväll tänkte jag - förutom lite kvällsåkning och våfflor på hamre - kanske bastu någonstans med några kalla och sen en god middag?? Vill ju även såklart hitta på nåt kul på söndag också men vad det blir får ni tjejer bestämma - antingen åka lite skidor i backen eller så tar vi skotern och åker och pimplar lite och grillar!
Puss L.

KALAS?

Om en timme har jag gjort 60 procent av denna vecka. Känns ju som det gått över förväntan snabbt och smärtfritt.

Igår var det kalas för min lillfis som fyllde år. Momma, Lobbe, Bill och Snobben kom på kalas men ingen hade med sig present. Vad är det för sätt egentligen? Vem går på kalas utan att ha med sig present? Bara kommer och äter tårta och har sig.

Appropå kalas så är det snart 50-årskalas för min kära mor. Hon har hyrt en lokal på skogsbruksvägen och för någon kväll sedan så hjälpte jag henne att göra en inbjudan som hon nu satt upp på jobbet. Det fick inte stå på den att hon fyller 50 år. Det fick inte ens stå "Vill du komma och fira min födelsedag?" Det enda jag fick skriva var Välkommen på kalas, platsen, tiden och att det bjöds på både mat och dryck. Inte ens en liten notis om att hennes dotter fyller veckan innan fick vara med på inbjudan.

Nåja, nog om det. Vad jag vill komma till är att hon är lite rädd att ingen ska vilja komma, så jag erbjöd henne mina vänner. Såå.. om du tror att du skulle kunna ha roligt på min mammas 50-årskalas och känner för lite gratismat och alkoholhaltig dryck så säg till mig. Det är lördagen den 6 februari. Mamma föreslog till exempel att jessica kanske skulle kunna sjunga en sång och det vore ju väldigt roligt, eller hur jessica?

/Lundin

Ta apan med dig hem...

Jag är bara så fundersam.. Till mycket, till varför problemen hittar mig och inte jag dom.
Varför jag alltid ska bli pelare för nån annans dåliga mående? De är absolut inget "jag är ett offer inlägg" för de lyckas ingen annan göra mig till.. De är jag för stark för..
De är bara de att jag är SÅ TRÖTT! 

Folk slutar aldrig förvåna mig! 
Man kan tro att den ena personen ska lägga ner och bli vuxen så kommer de en ny och idag har jag fått lära mig att man måste se till att när personer lämnar rummet/telefonen så ska dom ha apan med sig!  

Alltså lämna inte apan kvar med mig och tro att jag ska ta hand om den.. 

MEN många gånger gör jag de på ren automatik för att personer jag tycker om behöver min hjälp.. 
Men nånstans i de här ska även jag försöka leva...

Jag önskar bara att folk kan se bortom sin egen självömkan ibland och tänka mer än en gång!
De finns fler som har ett liv...
men jag ställer tydligen gärna upp! 

___________________________________________________

MEN jag älskar er mina fina vänner..

/J














 

Stanna upp..

Har ni några minuter över så surfa in på en blogg jag hittade, Annas blogg..
Vi har så sjukt mycket att vara tacksamma för, och det finns så många som har det så mycket värre.
Det sätter lite perspektiv på saker och ting. Och det är aldrig fel.

Trevlig tisdag, mina fina.

Fy tusan!

Jag har ont, jag har så fruktansvärt ont. Antingen har jag fått nån inflammation eller så är det en visdomstand som tycker det är dags att tränga sig fram nu. Vad ska jag göra? Har inte tid å springa till nån tandläkare men det måste ju finnas nåt på apoteket som gör det lite lite bättre. Alvedon? Ipren? Vad är bäst?

Har ganska hög smärttröskel men nu börjar det bli jobbigt.


Fortfarande inga bilder i mina inlägg. Blir så ibland.

Det är måndag.
I går var det söndag. En rätt tung sådan. Usch, det blev lite för mycket av det goda i lördags. Var på julgransplundring hos herr & fru Sandell. Grannarna kom upp. För att klaga trodde vi, men dom tyckte att vi spelade så bra musik så dom ville va med. Och vi lekte lekar. Och buggade. Och drack Red Bull. Tilläggas bör att grannarna var 50+. Lustigkurrar.

Sitter hos mamma nu och kollar på Idrottsgalan med henne, brorsan & Ante som kom förbi. Jag har egentligen träning nu men kroppen sa helt ifrån till träning ikväll så jag tränade lite själv (läs körde spinning 1,5 mil, men ändå....) stretchade, och bara mådde gott. Både kropp & knopp behöver ett break idag. Blir nog kvar här ikväll. Skönt att bara va, och umgås för en kväll. Det kommer bli en snabb vecka det här, jobb i morgon och förbereda reasänkning! (KOM OCH SHOPPA TILL FYYYYYNDPRISER FROM ONSDAG!) Och sen åker jag till Gbg på vår kick-off.

Jag tycker om er mina vänner.
Och jag tycker om bloggen. Jag minns inte riktigt hur man gjorde när man skrev intressanta inlägg men jag minns att jag ääääälskade min blogg. Som jag sen la ner. Synd det. Men allt har sin tid, och nu är jag här.

Natti.
MH

PS. Nån av er damer som inte fått inbjudan till islandshäststuren den 14 mars? Flåt isf fall. Let me know om ni vill följa... jjaaaaaa! (Anmälda hittills är AK, Anna, Jessica, Lindha och Sussie )


...

Trillade in på denna blogg http://www.rebekah.se/tag/djurratt/page/2/ och kunde inte sluta läsa eller gråta samtidigt som jag inte vill se inte vill veta och bara sluta läsa bara stoppa huvudet i sanden och blunda - blunda för det hemska och istället fortsätta min egna sanning och verklighet. Jag reagerar starkast på hundar vilket i sig inte är konstigt eller fel eftersom det är just hundar jag kan relatera mest till.. usch vad jag skäms över oss människor, äcklas av oss och skäms och blir arg och ledsen.

L.


Semester

Denna vecka jobbar jag bara 1 enda dag så jag har mer eller mindre semester vilket är skönt innan alla lov börjar och jag får jobba skiten ur mig!
Precis hemkommen från en lång skogspromenad uppe hos C med alla hundarna och C - så otroligt fint ute, alla vita granar, lagomt kallt, mitt i skogen, tystnad och inte en själ.
Ikväll är det träning som gäller - få ut alla gifter som man samlade på sig i lördagskväll, för att återigen häva i sig dom imorn för det är faktiskt rent utav oundvikligt att inte råka ta med sig en iskall öl när man ska på skotertur hela dagen, vi ska även ta med oss mackor att göra i mackjärn, korv, varm choklad, nyponsoppa, pimpelspöna och godis måste man såklart ha också! Det blir med andra ord en heldag ute imorn och sen på kvällen blir det våfflor på Hamrestugan igen!

Hur går det med resan då?? Har vi bokat? Är vi alltså 6 st hittills nu? Jag Anna Cattis Kattis Jessica Andréa??




ludna tankar

Ibland undrar jag över hur folk tänker? Det gäller både på arbetet och i privatlivet, ibland sätts man i situationer där man står som ett frågetecken och undrar vad hände nu och hur blev det så?

Jag kan liksom inte få ihop det när tänket inte går i samma banor som mitt eget tänk. Det man måste försöka ta hänsyn till är väl att andras verklighet faktiskt är deras verklighet och är helt logiskt i den personens tankebanor men för mig är ju såklart mina tankar alltid rätt. 

Alla människor är olika och det är ju faktiskt ganska bra, jag vill gärna tro att man lär av varandra när man har sidor som är varandras motsatser. Något som T lärde mig var att ha en lite mer avslappnad inställning till såna saker som jag tidigare kunde tycka var helt fel. Det var sånt som satt i ryggmärgen på mig att vissa saker gör man bara inte. Det tog till exempel ett tag innan jag accepterade att om han hade bråttom och skulle iväg så var det inget konstigt om han tog med sig kaffekoppen ut till bilen. När jag funderade över detta kom jag ju till slut fram till att man såklart kan göra så, sen om och eller när man tar in den igen är kanske en annan femma men det är ju inget som säger att man inte KAN ta med sig en kaffekopp ut ur lägenheten. I vanliga fall har jag nog en ganska så avslappnad inställning till det mesta och tänker ofta att det löser sig men på vissa punkter är jag tydligen ganska känslig.

Tror jag nånstans här tappade bort mig i mina funderingar nu men det jag vill säga är att vi är olika som personer och vi har olika uppfattning om saker. Ibland lär man sig saker om sig själv och det är utvecklande att umgås med folk som är väldigt olika men jag tror ändå att jag, personligen, trivs bäst med dom som är ganska lik mig själv och det är nog litegrann så man väljer sina vänner. Ungefär som borta bra men hemma bäst tror jag det är.




Kan hjärnan bli full?

Jag tänkte ifall man bara kan ta in visst mycket på viss tid..
Jag kom på mig själv på datalektionen i fredags att jag förbjöd mig själv att lyssna på vad lärararen sa för att jag ändå ska välja bort den kursen och jag var rädd att jag inte skulle fixa hår och kemiprovet imorgon ifall jag fyllde hjärnan med massa strunt..
Är min tanke bra eller konstig?

Det går iaf TROLL i mitt kollageskapande!
Igår började jag dagen med att sova till 12 och sen gick jag och maria runt frösöberget (jessica utan vantar såklart) Så vid 15 tiden var vi inne på stan igen och jag skulle gå på expert och fixa korten till kollaget.. Jag får betala typ 110kr för 7 kort för att jag måste ha de inom 1 tim. Och den där timman hade jag inte räknat med att vänta, jag hade inte ätit nåt på hela dagen och var jätte kall och visste att jag måste hem och plugga!
Iaf så väntar jag på stan tills korten är klara och då går jag hem utan stopp på vägen! MEN TROR NI KORTEN FINNS HÄR HEMMA! Nej dom är heeelt borta och jag hade ju som sagt inga vantar så jag borde känna ifall jag tappar påsen påväg hem.
Jaja jag har smält det nu iaf och varit till mattes föräldrar i krokom och skrivit ut nya på deras photoskrivare.. Men nu när jag ska skriva ner allt på pappret så har min text som jag skrivit för nån kväll sen på datan försvunnit.. DET ÄR ETT HELT TOMT DOKUMENT!  Så efter en ny textskrivning och nya kort så här är de iaf! Skitkollaget...

Nej nu fungerar inte kameran heller! Blir tydligen ingen bild...

I övrigt så är jag lite bakis idag så jag fattar inget av min såkallade pluggning! Matte börjar jobba 7 imorgon så jag ska be han riva upp mig vid halv7 då han åker så jag kan sätta mig och plugga lite då. Tänkte plugga, gå ut och gå en timma och ränsa huvet (kan mycket väl behövas efter den här helgen!) sen göra ett sjukt bra första teoriprov!
yesyes...

Helgen i några ord...
Snabba cash= grym! J.V=bäst
Hårstråts uppbyggnad
Förstod, förstår eller kommer förstå..
Bindningar och proteinmolekyler
Galenskaper!
De går att grogga på bubbelvatten..

Yes de va de de.. Sov gott nu mina kära.

Jag funderar föresten på att klippa mig kort igen.. Å vad glad ni skulle bli då. De vet jag nog men jag ska suga på den ett tag till!
NATTI














Slut på vit månad

Där satt den, vintersäsongen är invigd. Åkte liften upp till hamrestugan igår, hade en supermysig kväll. Årets första åk blev efter två öl och några fler våfflor. Puben var stängd igår så det blev istället ett litet kalas hemma hos Emilsson/Engström och sedan en sväng in till Åre. Var bra fart på karlarna i sällskapet igår, jag tror födelsedagsbarnet till och med, under kvällens gång, ordnade så att han skulle få vara ledig idag och köra all-in igår. Vilket han gjorde och straffas för idag!























Nu har snart även denna helg över och det är tillbaka till vardagen.


Duved idag

Har gjort stationshuset idag. Det innebar hämtat smörgåstårta, choklad och pärontårta, köpt present till Andreas som fyller 27 idag och varit en på kicks och kollat hårfärger. Sedan en sväng till Cattis och Alex mysiga lilla stuga så hundarna fick leka av sig. Nu kom Andreas precis hem men ska snart iväg och jobba igen. Vi tänkte ta med oss vårat glada humör och ta oss upp till Hamrestugan för våffelbuffe och öl ikväll, min vita månad gör ett undantag eftersom andreas fyller år. Det är lätt att hitta ursäkter. Blir antingen turskidor eller skoter upp.

Bjuder på en mysig liten sång så länge.

Lunch.

Hade ägnat jäääääte lång tid av min lunch nu och skrivet ett jättefint inlägg. Poff! Borta!
Och jag hinner inte skriva om.
Jag ska nämligen ta emot nyyyya, fina Monki våååår kläder!
Sen ska jag ladda för en myshelg med Jessica.
(Anna - jag skippar Åre, måste ändå hem och tgräna tidigt på söndag!)

Trevlig helg alla damer!


Mycket charmig felskickning



Till:
Farmor
Sms: Ska du med och träna i dag? Det var ett tag sedan.
Svar: Inte kan jag det eller. Vad ska du träna då?

Förklaring: Lilla ledbrutna farmor fick frågan om hon skulle med och träna. Självklart skulle inte hon ha smset utan min polare. Inte pinsamt men det var ett felskickat sms och lite charmigt. Eller?




Torsdag igen, tiden går fort. Imorgon fredag och då beger jag mig upp till min bästa Lindha för att inviga de nya skidorna. Myyys.

Jag har så fullt uppe i mitt huvud nu så jag knappt kan koncentrera mig. Vill bara få lite ordning på saker och ting, första prioritet är boendet och när det är ordnat kommer jag vara en så mycket gladare tjej. Eller vadå? Jag är ju glad nu men jag skulle ha lite mer ro i kroppen.

/A

svar till mysig vädur85

Tycker din beskriving är klockren Jessica och som Anna skrev,
man kan inte börja skolan med att ljuga för alla...
så tänkte att jag kunde hjälpa dig lite på traven - här har du,
din "kontaktannons"! ;)

 


Nu, åter till studierna.
Någon som vill med på Oscars ikväll och slå klackarna i taket?

                                                                                           /s

                               


ÅÅ Jessica ska du börja på dagis!?


.. Så lät de här hemma när jag berättade om min första läxa=)

Jag ska nämligen göra ett plakat om míg själv med bilder som beskriver mig och mina nära och kära..
De kan ju inte va så svårt, de finns ju ingenting jag vet så mycket om som mig själv men alltså när man sitter här och skriver ner rad efter rad och klipper in bilder och sen ser resultatet av summeringen av mig själv så låter de typ såhär..

Jag heter jessica och är 24 år gammal. På min fritid gillar jag att va med mina kompisar, laga mat, baka, träna, umgås med mina katter, de är kul att sjunga, jag älskar schlager och dansbandskampen.
Min störta idol är leila (ni vet i leila på landet) eller (leilas jul)
+ att jag är ett fan till sångaren i Dansbandet Date!

Ungefär så fast lite bättre + bilder!

De här kan jag ju inte skicka in..












Nej jag vet inte... 
=) försök själv skriva ner dig själv och dina intressen, man gör ju inte de nuförtiden... om inte i ett CV och de känns lite mer formellt.. 
Sängen! Jessica

ANDRÉA

Om någon har missat så fyller hon tjugotre idag i några minuter till!
/>
Du är ju trots allt en kattmänniska! :)

Pussar från oss alla

kliar i se fram emot nerven

Ja det rycker och kliar i min se fram emot nåntingnerv. Jag vill veta att det kommer hända något roligt inom närmaste tiden. Med närmaste tiden menar jag inte åka utomlands i maj eller rida islandshäst i mars utan mer nästa vecka som närmaste tiden.

Fasen, man har ju bara ett liv, det måste kunna vara lite mer aktivitetsfyllt. Varje vecka borde innehålla minst en sak som man aldrig gjort tidigare. Det kan vara vad som helst. Till exempel packa varm choklad eller kaffe och åka spark till björkbackaparken. Äh, det var ett dåligt exempel men jag vill bara göra nåt som inte är jobba, äta, sova, se på tv.

Nåja, just nu finns det faktiskt lite småsaker att se fram emot och jag tror att mitt undermedvetna (och mitt medvetna) även har planerat in ett besök i duved i helgen vilket faktiskt betyder något roligt den närmaste veckan. Med lite tur kanske det kan bli zipline i helgen och det har jag aldrig gjort.



/Anna


Men vad äre för fel!

Jag kan inte sluta tänka på godis! som jag ju egentligen inte ens gillar!

Ikväll när de inte var -20 gick jag bort till odensala och hälsade på mamma å där passade man ju självklart på å äta massa julgodis och nu sitter jag här med marianne i handen! :/
Gott är vad de är men hur ska detta sluta?! 



Inga direkta världsproblem men med dom där 8 kilorna i magen blir de nog de! 

Nattinatti/jessica

 


Är rädd för förändringar samtidigt som jag helatiden strävar efter dom!




Men nu är den här iaf, den här morgonen då jag inte ska på jobbet längre utan ska på skolan! Ska JAG börja plugga?! Är det inte jag som alltid sagt att NEJ jag ska aldrig plugga, jag ska jobba mig upp till de jobb jag trivs med..  Och vad är de för jobb? säljare, ne jag är lite trött på de nu.. Konstigt nog känns de verkligen som att jag började på topp men blev bara sämre och sämtre ju längre tiden gick.. så nej säljare vill jag inte bli längre, eller de är man väl alltid i vardagen men inte som renodlat yrke, inte just nu iaf...

Christina sa i helgen att på måndag är böran på ditt nya liv och ja så kanske de är, passar de här mig så blir de säkert så.. Jag tror de, de här e nog min grej! Rädd för kemin dock men den kanske är nästa halvår så jag har tid på mig att vänja mig vid tanken...

Nu är morgonkaffet uppdruckit, håret lockat (viktigt såhär första dagen), och katterna nersprutade i vatten för att dom är på ställen dom inte får..
Lite smink på nu och kanske lite kläder så är den här dagen igång!

Idag ska vi iaf tvätta håret på varann:) Ska bli skoj.. 
Undra hur kallt de är idag föresten? bilden nere är badhusparken förra vintgern, de va kallt även då alltså?
Hmm..
Ha en bra dag! PK Jessica


Ok eller inte ok?



Jag har en förpackning med brun hårfärg som säkerhet. Använda eller inte använda?

Måndagsångest

Imorrn är det måndag igen, en hel arbetvecka framför mig. Inte ens nån ledig dag mitt i veckan. Helgen har varit rent ut sagt härlig. Ingen utgång, ingen stress, inga måsten. Ändå har jag lyckats gjort av med en jäkla massa pengar. Fredagkväll, trerätters hos jessica. Lördag, shopping. Lördagkväll, pizza med lillebror sedan färgning av hår hos jessica. Söndag, häng i triss hos hestner.

Ja en ny hårfärg har jag, tänkte visa en bild men jag får inte till det för min nya telefon och jag har inte riktigt klickat än. Jag har inte ens döpt henne och det ska man tydligen göra så bara jag kommer på ett bra namn till henne så kanske hon samarbetar.



Angående telefonen då. Jag vette fasen om jag ångrar mig nu alltså, det stod ju mellan iPhone och htc Hero. När jag stod inne på telia tänkte jag för mig själv att det skulle bli htc eftersom jag inte trodde att man kunde köpa iphone kontant. För första gången på väldigt länge så var jag lite planerande och tänkte att om mina planer blir som jag vill i höst så vill jag inte stå med ett abonnemang och en låst telefon. Sedan säger teliakillen att man kan köpa iPhone kontant och den var mycket billigare än jag hade trott så då bestämde jag mig för en sån. Sedan ångrade jag mig igen när jag fick veta att skärmen är känslig och att den skulle spricka om jag tappade den. Då var det bestämt. Då blev det en htc. MEN.. jag får ju inte den att fungera med datorn. Jag stoppar in sladden och sen händer inget. Jag går in på den här datorn men det finns inget där.
Hur får jag över bilderna från telefonen till datorn?


Slutligen: Lycka till på din första frisördag imorgon Jessica!


ÅÅÅ SKIT TVÄTTSTUGA!!

Ja... här sitter man lite arg för andra söndagen i rad!
Vi har en till utsidan underbar lägenhet som är alldeles för gammal när man tittar lite närmare. Huset måste stått här längre än första väldskriget och ingenting är bytt.. Nej nu är jag neggo, den är väldigt fin med stooora fönster och megahögt tak! men de är jobbigt när avloppet inte fungerar eller värmen eller tvättstugan.

För andra söndagen i rad fungerar inte tumlaren i tvättstugan, eller inte torkskåpen heller för den delen. Och med sina 5 kvadrat finns inte heller någonstans att hänga tvätten = de måste göras i lägenheten... Men de finns som inte plats för de här heller, vi fick efter förra söndagen åka på maxi och köpa ett torkställ så de lever jag på idag då jag han slänga in 2 maskiner innan jag insåg att tumlaren inte fungerade igen.. För den har fungerat i veckan för andra hyresgäster så jag trodde de va lugnt.

Jaja nu har jag iaf varit en duktig tjej och städat garderoben, flyttat in en byrå till alla underkläder och fixat ett skoställ.. Lite pyssel kvar men såhär blev de iaf..





Nu ska jag äta middag i min ensamhet och fundera över vad som ska inhandlas till köket nu när byrån som stod där har blivit förflyttad..

Vi färgade föresten annas hår oranget igår och de blev asfint! Jag har tyvärr ingen efterbild bara en undertidenbild.. Anna lägg upp ett bevis!!




Lite konstiga sovställningar...





Å föresten nu ska jag in och se vad internet har för resor att erbjuda inför majresan!

PK Jessica

Vackert.

Men trååååååkigt väder! NOT! Och varmt är det i dag också!  Bara -22.
Jag ska åka och träna i ÖP-hallen om en timme, där lär det ju va som en igloo. Får springa sig varm då helt enkelt.

Jag åkte ju till Åre i går på middag. Supermysigt.
Och i morse när jag vaknade och satt och åt frukost i Ullån och hade hela skutan utanför köksfönstret - tror ni det va lite vackert då? Jag blev helt mållös. Nästintill religös.
Likaså när jag åkte hemåt, och solen är alldeles rosa längs Oviksfjällen. Helt fantastiskt!

Jag tycker vi borde ta och bestämma en helg redan nu, typ i mars,  när vi alla åker upp till Åre och äter god middag, åker skidor, afterski och hela faderullan. Så att alla kan! Vad säger ni?
Sen har vi ett annat event i mars också, vi ska i väg coh rida och galoppera i massor! Och alla ska med! Det var ju så himla kul, tom Andrea som va så rädd tyckte ju om det! Återkommer med datum men skulle tippa typ andra helgen i mars.

Dags att byta om nu.
Puss MH


2:a

En utgång kan aldrig bli tråkig utan K-M. Jobbat idag. Sen middag med älskling och KM. Ikväll utgång med Cattis Alex Älskling Patrik Kitty. Bygget. Massa brats, så jag gjorde backslick fripp på älskling men han sket i den.
Saknar er mina älsklingar. Verkar bli 3-4:a dagars??? Imorn dippan-söndag, måndag; måndagsklubben, tisdag; tisdagsklubben? Skepp o hoj GT.


Vad har hänt?

Jag har ju inte nätshoppat nåt på flera månader. Jag har inte ens tänkt tanken! Flera gånger har jag suttit uttråkad på jobbet och funderat på vad det finns för bra internetsidor som man kan fördriva tiden med.

Min tanke har inte ens snuddat vid nelly.se eller hm.com eller nån av dessa pengasugande sidor. Det måste vara mitt minne som spökar. Nu helt plötsligt slog det mig och jäklar vad glad jag blev, jag har ju hur mycket som helst att gå igenom nu. Fast just nu hinner jag inte för nu tänker jag göra helg om 10 minuter. Jag ska göra helg och bli bjuden på middag av Jessica.

Hon ringde mig för övrigt tidigare idag och frågade om jag äter gravad lax. Jag svarar att nej jag äter inte gravad lax och jag gillar inte skaldjur.

Lite senare skickar jag sms till jessica om att jag är hungrig, då får jag till svar " Vad bra då kanske du äter lax,kräft, räk salladen som kommer stå på bordet klockan 19 :)" 
Vet verkligen inte om hon menar allvar så nu vet jag inte om jag ska gå förbi subway på vägen dit eller chansa på att hon stoppat i lite annat smått å gott i salladen...

Avatar?

Har krupit till kojs och har en lite hårig men varm rambo bredvid mig. Det behövs för jag är frusen, kan man bli annat när det är -25 ute och vi hade 16 grader på jobbet? Imorrn är det fredag och ingen är gladare än jag över det. Ännu gladare blir jag när klockan slår halv sju imorrnkväll och jag får göra helg. Tror jag tänker åka upp till Duved kanske på lördag och ta en matbit på broken med Maria på söndag. Det låter som en helt ok plan i mina öron.

Det är ett jäkla tjat om det här avatar? Ska det va nåt speciellt med den? Är det inte en vanlig barnfilm? Alla pratar om den, alla skriver facebookstatusar om den och alla ser den. Ok, kanske inte alla för det vore att överdriva men väldigt många. Kan nån berätta om det är nåt som är så speciellt med den? Är den i 3d? Har man såna roliga glasögon på sig när man ser den?



Jag och min värmekudde julen 2008.


Sådant tidsfördriv

På annandagen var jag hemma hos Maria Hestner på en mysig liten förfest. Vi började läsa på felsms.com, underbarare sida att fördriva tiden och sitta och skratta till var det länge sedan jag hittade. Var för övrigt därför vi kom på den briljanta idéen att köra smsroulette. Jag gör nog inte om den leken iaf.

Ett exempel då!

Till: Chefen
Sms: Jag åker med. Jag har sjukskrivit mig tor-fre. Feeeesssst :)
Svar: I morgon vill jag se dig på jobbet kl 08 i vanlig ordning.

Förklaring: Skulle skicka till en polare som skulle ner till Göteborg och festa över helgen men skickade till min chef


Debuuuuuut!

Hurra! Äntligen! Som jag saknar att blogga! Och nu är jag med från skratch! Har som inte riktigt kommit i gång med Jamtlandsstorsan, don't ask me why, men här får jag för mig att jag kommer känna mig som hemma... jag är mer den censurerade typen.. Ha! Tänkte ett tag sammanfatta mitt 2009 också, det var ju ett rätt bra sådant, med nytt jobb och ny lägenhet men det tar ju sån tid och rätt mycket tankeverksamhet så vi hoppar det. Sitter dessutom och lyssnar på Kelly Clarksons nya skriva så jag måste hoppa upp och dansa emellanåt så jag tror det är bäst att jag håller det kort. Jag är dessutom uppretad hörni. Och jag blir ännu mer uppretad när jag tänker på att det är mitt eget fel och att jag är lite för naiv och för snäll (hör och häpna) ibland att jag hamnar i sådana här situationer. Godtrogen är vad jag är också. Jag tänker inte berätta varför jag är uppretad för det skulle nog reta er också och det vill jag icke. Men nu har jag gjort min debut och det känns i alla fall fantastiskt. Hurra. Sovgott mina fina. Maria

Premiär

Mitt premiärinlägg - för att trösta anna litte :)
Inget Bygget ikväll för mig och Cattis, först hade vi båda glömt bort att det var ikväll (jag kom på det när jag kom hem från jobbet) sen så skulle vi på Holiday och bada & basta och sen velade jag hit & dit för jag var så sjukt trött så det slutade med en Pizza & ett glas rött på Pigo med Alex, Cattis, Andreas & Patrik och nu blir det film med Patrik. Jag är så förbannat trött och dessutom jobbar jag imorn!

Förlåt för mitt enormt tråkiga första inlägg, ska snappa upp mig till nästa jag lovar! :)
Puss!

...

Jag blir så sjukt straffad för att jag varit ledig i flera veckor, ikväll spelar hoffmaestro på bygget och jag vill ju såklart se dom! Men.. jag jobbar till 23 ikväll och börjar 10 imorgonbitti. Det är ju stört omöjligt att jag skulle kunna göra verklighet av det här. Lindha och Cattis, ni måste ha det så roligt ikväll.

Ny telefon, iPhone eller htc hero?
Jag som aldrig brukar bry mig om mer än att kunna ringa och smsa från telefonen har blivit en telefonnörd som har beslutsångest.



Då inviger vi ett nytt år och en ny blogg...

Jag önskar att ja sen jag var jätte liten har skrivit ner i slutet på varje år vad som hänt under årets gång..
Då har jag som i övrigt är ganska förvirrad haft koll på vilket år vad hände men så har det inte blivit så det är och förblir ett evigt gissande..
Frågan är varför föräldrar alltid kan säga att "ja just de den skivan fick jag våren 1972 eller dom där skorna hade jag sommaren 1965?!" för grejen är den att de är oftast inte ens viktiga saker som dras upp..  jaja..

Ja här kommer lite bilder ifrån året 2009! Det har för min del varit ett år i förvirringarnas tecken minst sagt. Jag har inte funnit nån ro i kroppen och vantrivts med en massa saker som nu har ordnat upp sig finally! 

I korthet har 2009 innehållit:
En weekend i milano
Turkietresa med mina kära vänner
En flytt till en störe lägenhet och en massa möbelinköp
Matte 30 år + fest
En yra
Födelsedagsresa till Grekland
2 mkt roliga besök till vemdalsforum
2 underbara katter har anlänt vår lilla familj
En uppsägning ifrån jobbet i hopp om en lösning på vad som ska göras istället
Ett ja ifrån frisörutbildningen
En avslutande månad i underbara thailand






  









  









... Nu ska vi se till till att göra 2010 till ett minst lika händelserikt år!
Natti natti// Jessica

Uttråkad tjej skriver lista

Här kommer en sammanfattning av mitt 2009.

Man har alltid så mycket planer när ett nytt år börjar på vad som ska hända under året. Förra året var min plan att flytta ner till stockholm, börja plugga och träffa en massa nya människor. Jag misstänkte att jag skulle längta hem men tänkte ändå att jag skulle lära mig att trivas och att jag skulle bli kvar där under minst tre år.

I början trivdes jag verkligen jättebra men när jag började bli osäker på utbildningen och hela livssituationen så började jag även att längta hem. Det ena ledde till det andra och det slutade med att jag flyttade hem och tommy blev kvar.

Nu när det nya året har börjat så har jag nya planer för vad det ska innehålla. Först och främst tänker jag försöka hitta mig en bostadsrätt att bli ägare till. Det är inte det lättaste eftersom ingen verkar vilja sälja just nu. Sedan ska jag jobba kvar på Eniro tills jag hittar nåt nytt jobb. Dags att prova nåt nytt och det snarast. Sedan har jag och Lindha en väldigt spännande plan för hösten som vi ska fila på. Om det blir av, vilket det ska, så kommer jag vara sjukt nervös och spänd hela sommaren.

Ska bli intressant att se hur mitt 2010 blir.




Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Flyttade till stockholm vilket innebar en massa nya saker, körde bil i huvudstaden, sprang runt med mick och gjorde radio, skrev massa artiklar, sprang st olavsloppet (hade iofs inte med sthlm att göra), var arbetslös. Ja det finns säkert hur mycket som helst.
Höll du några av dina nyårslöften? Minns inte ens om jag hade något
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, ingen nära vän.
Dog någon som stod dig nära? Nej tack och lov så klarade jag mig från det i år. Planen är att jag ska klara mig även i år.
Vilka länder besökte du? Grekland och Thailand
Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? En vintersäsong hemma i jämtland med en massa soliga dagar tillsammans med de bästa.
Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 14 oktober
Vad var din största framgång 2009? Hm, framgång? snarare bakgångar det året.
Största misstaget? Kan inte komma på nåt misstag direkt.
Har du varit sjuk eller skadat dig? Inga skador mer än blåmärken, inga sjukdomar mer än svinis.
Bästa köpet? Resan till thailand
Vad spenderade du mest pengar på? Ohh, en massa kläder som jag kanske egentligen inte behövde.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, att min moster och mats köpte pappas gård så den blev kvar "i släkten"
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Oj, nu minns jag ju bara dom på slutet. I don't believe you med pink, i gotta fealing och bad romance.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? I perioder ledsnare och perioder gladare så jag tror att det går jämt ut.
Vad önskar du att du gjort mer? Ahh, hjärnsläpp. Kommer inte på nåt, kanske rest mer.
Vad önskar du att du gjort mindre? Kanske ätit godis och rökt. Haha.
Hur tillbringade du julen? Mestadels på jobbet faktiskt, på julaftonsmorgon var jag och per ute på morgonpromenad, sedan blev det fika och julklappar med familjen innan jag åkte på jobbet.
Blev du kär i år? Ja det blev jag det.
Favoritprogram på TV? Så många, var en riktig tv-nörd, vänner, sex and the city, flashforward, mammas pojkar, idol.
Bästa boken du läste i år? Twilight-böckerna och hypnotisören
Största musikaliska upptäckten? Hos mig själv var det verkligen ingen.
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Min rosa iPod som är borta nu.
Något du önskade dig men inte fick? En ponny =)
Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Bodde hos Kattis i Sundbyberg, var på skolan och när jag kom hem hade jag fått två blombud, Kattis hade gjort tårta. Annelie, Karin, Elena och Jennie kom och grattade mig, vi åt tårta och drack skumpa om jag minns rätt.
Vem saknade du? Pappa som jag aldrig kommer sluta med. Saknade familjen och mina vänner i jämtland när jag bodde i Stockholm
De bästa nya människorna du träffade? Tjejerna i klassen såklart!


/al


Nytt år, nytt kapitel, ny blogg

Eftersom vi låste den andra bloggen och den numera används lite grövre och med lite mer ocensurerade inlägg så startar vi härmed en ny. Titeln kommer från allas vår jessica som länge har trott att Japan var huvudstad i Kina. Vi känner att grodor av det här slaget ganska väl speglar oss allihopa.

Ja just det. Nytt år var det ju nu, det firades tillsammans med wallmans på dippan med en samling härliga människor.

 














Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0